Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Esmorzars d´innovació

Competir amb ecoinnovació: un exemple en teixits sanitaris

Organitzador: ACCIÓ
Lloc: Barcelona
Data: 25 de febrer de 2016
08-03-2016
1851 visites
L'ecoinnovació crea beneficis econòmics i avantatges competitius en el mercat, alhora que facilita un impacte positiu sobre el medi ambient. Aquelles empreses que innovin per crear solucions sostenibles, que facin un ús més racional dels recursos i que redueixin l'impacte mediambiental, poden ser més competitives. És l'exemple d'AXIOMA Solucions, una companyia de l'àmbit de la salut.
Els Esmorzars d'Innovació d'ACCIÓ t'ofereixen sessions per reflexionar sobre la capacitat d'innovació de la teva empresa. Apunta-t'hi!

Sovint apareixen noves normatives que obliguen a modificar els productes o processos perquè les empreses esdevinguin més respectuoses amb el medi ambient. L'aplicació legislativa, que podria semblar una amenaça per a les empreses, es va convertir en una oportunitat de negoci per a AXIOMA Solucions, del grup Mútua Terrassa, empresa especialitzada a implantar solucions integrals i serveis de suport sanitari a organitzacions de l'àmbit de la salut. Aprofitant un canvi de la normativa europea, l'empresa va decidir apostar per millorar la sostenibilitat ambiental del seu negoci, més enllà del que exigien els mínims legals, i actualment és més competitiva al mercat.

AXIOMA Solucions innova amb la "R": Recicla, Redueix, Reutilitza

Ignasi Canal i Serra, adjunt a direcció d'AXIOMA Solucions, va explicar que la indústria tèxtil va reaccionar ràpid arran d’un canvi en la normativa europea (UNE EN 13795) que obligava que els teixits de cobertura quirúrgica per a pacients i cirurgians complissin amb unes propietats específiques per ser més asèptics.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)