Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial



- Enrere
Jornades i monogràfics
Monogràfic

Innovació Alimentària en Clústers

Organitzador: ACCIÓ
Lloc: Barcelona
Data: 25-28/04/2016
07-06-2016
2396 visites
Novetats i tendències innovadores en l'àmbit alimentari presentades per representants dels sis clústers del sector que formen part del Programa Catalunya Clústers.
En el marc de la Fira Alimentària 2016, els clústers catalans AINS (nutrició i salut), Foodservice, Gourmet, INNOVACC (carni porcí), INNOVI (vitivinícola) i Packaging van presentar les diferents temàtiques innovadores que estan treballant en l’àmbit de l’alimentació.
 
 
6 tendències en nutrició que afectaran al teu dossier de productes

Un món de color verd, aliments amb súper poders, tribus alimentàries i molt més. No et perdis els nous comportaments dels usuaris i les tendències en el camp de l’alimentació.

Juana Ma González i Cristina Lafuente, Alimmenta

 

 

Estratègies per reduir el grau alcohòlic dels vins

Estratègies per regular l’impacte sobre la graduació dels vins provinent del canvi climàtic, per evitar inconvenients en la producció i en el mercat.

Fernando Zamora, Universitat Rovira i Virgili

 

 

 

 

Carn de porc, mites i realitats en l'alimentació i la salut

Informació científicament contrastada sobre les dades que marquen l’evolució del mercat de l’alimentació.

José Juan Rodríguez, Universitat Autònoma de Barcelona

 

 

 

Entendre les necessitats dels clients i les tendències per innovar amb valor

Innovar més enllà del producte, innovar en concepte. El procés d’innovar des que es detecta una oportunitat de mercat fins al seu aterratge.

Agata Gelaberto, Danone

 

 

 

L'Sleeve com a solució disruptiva de branding

Tècniques innovadores de packaging per fer més atractius els productes i accedir a nous nínxols de mercat.

Francesc Egea, Innovacions per a l'etiquetatge

 

 

 

 

 

Retail innovador en el sector alimentari

Reinventar les empreses transformant el model de negoci i adaptant-se a la innovació.

Jordi Mas, Mas Gourmets

 

 

 

 

La teva puntuació
Mitjana (1 Vot)