Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Altres jornades i fires

Jornada Connect-EU 2017

Organitzador: Generalitat de Catalunya
Lloc: Barcelona
Data: 6 de novembre de 2017
14-11-2017
893 visites
La sisena edició de la Jornada Connect-EU ha reunit un miler d'agents catalans a la captura d'inversió europea per a projectes d'R+D i Innovació. Durant la jornada, els assistents han pogut conèixer les noves convocatòries per a l'última etapa del programa Horizon 2020, 30.000 milions d'euros per completar el de major pressupost de la història. Des de l'inici de l'Horizon 2020, Catalunya ha captat més de 600 milions d'euros, un 2,7% del total, un percentatge superior al que li pertocaria per població (1,5%).

Com canvia la vida de les empreses obtenir finançament europeu? Quina és la millor manera de presentar-se als programes? Quines noves eines ofereix la Unió Europea? La resposta a totes aquestes preguntes les trobaràs aquí.
Empreses que es financen a Europa
Fons europeus que canvien la vida de les empreses

Els diners potser no donen la felicitat, però captar fons europeus per a la recerca sí que ha canviat la vida de moltes empreses catalanes. És el cas de Nexiona, Smartive o Carinsa, que durant la Jornada Connect-EU 2017 han compartit les seves experiències amb l’SME Instrument dins del programa Horizon 2020. 

Els nous instruments de l'Horizon 2020
Les pimes i el nou European Innovation Council

La Comissió Europea ha engegat amb el European Innovation Council (EIC) una prova pilot per optimitzar el suport a la innovació. Però quin profit n’obtindran realment les empreses que optin a fons europeus de recerca? Pierre Roubaud, Head of Sector Coaching and Support of EASME de la Comissió Europea, ha explicat aquesta iniciativa durant la Jornada Connect-EU 2017.

Contracta investigadors amb fons europeus
Com captar talent a Europa

Dins de l’Horizon 2020, un dels programes més interessants és el Marie Sklodowska Curie. Per exemple a través de Tecniospring, les empreses reben finançament europeu per contractar investigadors que els ajudin a avançar més ràpidament els seus projectes de recerca. Durant la Jornada Connect-EU 2017 hem descobert com captar talent a Europa.

Descarrega't els materials de la Jornada Connect-EU
Totes les presentacions

T'has perdut la Jornada Connect-EU? O hi has assistit però no ho has pogut anotar tot? No pateixis, aquí pots descarregar-te les presentacions de les diferents sessions de la Jornada Connect-EU. Hi trobaràs les noves convocatòries per a projectes de l'Horizon 2020 segmentades en els seus diferents àmbits.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)