Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Monogràfic

Flaix Empresarial de Catalunya

15-05-2017
858 visites
El Flaix Empresarial és un recull mensual d'indicadors de l'empresa catalana elaborat a partir de l'Informe de Conjuntura que cada mes publica la Unitat d'Estratègia i Intel·ligència Competitiva d'ACCIÓ. Es tracta d'un seguiment periòdic dels principals indicadors econòmics que marquen el comportament de les empreses a Catalunya i permet obtenir una radiografia de l'evolució de l'economia catalana i de les perspectives de futur per a les empreses catalanes.

El Flaix Empresarial fa especial seguiment d'indicadors com el PIB i el PIB industrial, la creació d'empreses, les exportacions, la innovació, la captació d'inversió estrangera, l'ocupació d'alta tecnologia així com diversos indicadors que permetran avaluar la situació de la indústria.


El Flaix Empresarial vol posar el focus en la situació dels principals indicadors que afecten l'empresa catalana i fer-ne difusió mensualment de manera entenedora per al gran públic amb el propòsit d'esdevenir un instrument útil per avaluar la situació i l'avaluació de la conjuntura empresarial catalana.


Flaix Empresarial de Catalunya – agost 2017

El Flaix Empresarial del mes d'agost destaca l'estructura empresarial catalana i la xifra d'empreses amb seu a Catalunya del 2016 i les dades positives del primer semestre d'exportacions i indústria.

 

 

 

 

Flaix Empresarial de Catalunya – juliol 2017

El Flaix Empresarial del mes de juliol destaca principalment per l’augment del PIB i de les exportacions catalanes així com pel creixement de tots els sectors (indústria, serveis i agricultura).

 

 

 

 

Flaix Empresarial de Catalunya – juny 2017

El Flaix Empresarial de Catalunya del mes de juny recull l’evolució del teixit empresarial català durant el darrer mes. Destaques les dades d’exportacions de gener a abril, i les dades d’inversió estrangera del primer trimestre d’any.

 

 

 

 

Flaix Empresarial de Catalunya – maig 2017

El Flaix Empresarial de Catalunya del mes de maig recull l’evolució del teixit empresarial català durant el darrer mes. Destaca el creixement del PIB i la bona marxa de les vendes internacionals.

Flaix Empresarial de Catalunya – abril 2017

El Flaix Empresarial de l'abril destaca, entre altres indicadors, les expectatives creixents de les empreses catalanes sobre l'evolució del seu negoci, els bons resultats de les vendes a l'exterior de Catalunya i les elevades xifres de sol·licituds de patents.

Flaix Empresarial de Catalunya – març 2017

El Flaix Empresarial del mes de març destaca el bon començament d'any de les exportacions catalanes i les bones xifres d'inversió estrangera a Catalunya corresponents a l'exercici 2016, entre altres indicadors.

Flaix Empresarial de Catalunya – febrer 2017

El Flaix Empresarial de febrer posa de manifest el creixement del PIB de l'any 2016, el més gran dels darrers 10 anys, el balanç d'exportacions de 2016, amb nou rècord per sisè any consecutiu, i la bona marxa de la indústria al nostre país.

 

 

 

 

Flaix Empresarial de Catalunya – gener 2017

El primer Flaix Empresarial de 2016 es fixa amb les xifres de creació d'empreses i d'empreses industrials de 2016, que creixen un 21,7% i un 37% respectivament, l'ocupació en alta tecnologia i la indústria dels onze primers mesos de 2016.

La teva puntuació
Mitjana (2 Vots)