Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Monogràfic

IV Jornada de Canvi Estratègic en Clústers

10-04-2017
911 visites
Les empreses catalanes Bella Aurora, Fluidra i Kibuc han estat reconegudes com a casos d'èxit per ACCIÓ i l'IESE Business School. Les tres empreses pertanyen a clústers catalans i han experimentat un canvi d'estratègia empresarial per a ser més competitives.
Un clúster és una eina per entendre un negoci, impulsar accions per millorar la competitivitat de les empreses i fer-les més rendibles.


Kibuc: l'aposta pel disseny de productes propis

Fundada l’any 1993, l’empresa del sector del moble Kibuc ha sabut superar el període d’incertesa econòmica i la forta competència en el sector gràcies al disseny de productes propis i a importants inversions en màrqueting.

Fluidra: la Internet de les piscines

Fluidra ha ideat el nou sistema “Fluidra Connect”, que es basa en l’aplicació de l’Internet of Things dotant d’intel·ligència les piscines per poder-les gestionar des del núvol i a través d'una app. L’empresa té la seu a Sabadell, compta amb 4.000 treballadors i està present a 45 països.

Bella Aurora: construint el futur d'una marca centenària

Bella Aurora Labs fabrica productes centrats en el tractament de les taques de la pell amb la seva marca centenària del mateix nom. L’empresa ha crescut en facturació en els últims anys gràcies a una estratègia d’enfoc en especialitats, una activitat multicanal i una gestió centrada en les persones.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)