Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Esmorzars de finançament

Nous fons, noves fites

Organitzador: ACCIÓ
Lloc: Barcelona
Data: 18-01-2017
18-01-2017
794 visites

Alguns dels factors que ajuden a entendre la fortalesa d'un ecosistema emprenedor són la diversitat, la quantitat i l'experiència dels inversors.


Les dades dels últims anys, com es pot comprovar al directori startups.catalonia.com, han demostrat que l'ecosistema d'start-ups català és actiu i dinàmic pel que fa al finançament. Les empreses catalanes destaquen també en la captació d'inversió internacional, segons dades d'ASCRI, concentren el 71% del capital risc internacional captat a tot l'Estat espanyol.


En aquest Esmorzar de Finançament vàrem conèixer les preferències d'inversió de tres fons de capital risc: Seedrocket4 Founders, Encomenda Smart Capital i Nero Ventures. Aquests fons estan actualment en procés d'aixecament de fons o fundraising.

Els Esmorzars de Finançament d'ACCIÓ t'ofereixen cada mes elements de reflexió en relació a estratègies d'inversió i cerca de finançament. Apunta-t'hi!

Oriol Juncosa, co-fundador d’Encomenda, Anindya Saha, partner a Nero Ventures i Marc Badosa co-fundador de SeedRocket 4Founders Capital, van participar en un petit col.loqui posterior a la sessió de l’Esmorzar, on es van plantejar les següents preguntes:

  • Quins són els elements diferenciadors dels vostres fons?
  • En quin perfil d’empreses invertiu?
  • En quin moment del procés de fundraising esteu?
Presentació dels fons
.

Idees força

  • SeedRocket es focalitzarà sobretot en empreses tecnològiques en fase inicial, amb prototip o una primera versió al mercat. El fons invertirà inicialment acompanyant als mentors de Seedrocket.
  • L’expertise de Nero Ventures està en marketplaces i empreses de SaaS. El fons invertirà entre 250 m i 1 milió d’euros, sempre en co-inversió.
  • Encomenda Venture Capital, invertirà entre 50 i 250 milers d’euros en companyies en fase seed, amb producte al mercat, i amb la possibilitat d’arribar a invertir fins a 1 milió d’euros en següents rondes.
La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)