Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Esmorzars de finançament

Reptes. Capital Risc. Creixement

Organitzador: ACCIÓ
Lloc: Barcelona
Data: 21-12-2016
09-01-2017
1084 visites
Professionalització de la gestió, caiguda de vendes, millora de la competitivitat, relleu generacional, creixement internacional, etc. Les empreses passen per diferents fases i reptes al llarg de la seva vida.
Els Esmorzars de Finançament d'ACCIÓ t'ofereixen cada mes elements de reflexió en relació a estratègies d'inversió i cerca de finançament. Apunta-t'hi!

En aquest Esmorzar de Finançament dos fons especialitzats en invertir en situacions especials ens van explicar com, quan i en quines condicions inverteixen i com ajuden les empreses a créixer i guanyar competitivitat.


 

Entrevista a Miquel Nonell

Miquel Nonell, investment professional de Tenaci Partners ens va concedir una entrevista un cop finalitzada la sessió, on aprofundeix en el perfil tipus d’empreses on inverteixen, els principals resultats de la inversió i com aconsegueixen aquests resultats.

 

 

 

 

Entrevista a Joan Trenchs

Joan Trenchs, investment executive d'Indes Capital, ens va concedir una entrevista on ens parla de les fases de la inversió i ens explica perquè no es defineixen com un fons de capital risc sinó com un soci industrial de l'empresa.

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)