Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Vallformosa

Millora continua per innovar: el secret de Vallformosa

Entrevista  de la jornada:  Esmorzar d'innovació: Vallformosa
Intervenen:
Ferran Vilà , Director d'Innovació i Desenvolupament de Negoci
Font: ACCIÓ
20-12-2016
1280 visites
Quins factors són necessaris per detectar oportunitats de millora? Hi ha algun mètode per fomentar noves idees en innovació? Com poden gestionar-se les innovacions incrementals i disruptives dins l'empresa? Descobreix com ho fan a Vallformosa, una empresa d'un sector tradicional però amb una actitud molt innovadora.
Els Esmorzars d'Innovació d'ACCIÓ t'ofereixen sessions per reflexionar sobre la capacitat d'innovació de la teva empresa. Apunta-t'hi!

Vallformosa, empresa familiar dedicada a l'elaboració de vins i caves, va iniciar fa un temps un procés de professionalització dins de la companyia i va apostar per analitzar els seus processos. Aquest anàlisi conclou apostant per un procés de millora continua que dóna lloc a noves oportunitats i innovacions incrementals, tant de processos, com de producte i de model de negoci.


En Ferran Vilà, director d'Innovació i Desenvolupament de Negoci, explica en aquesta entrevista allò que per ell és essencial per innovar, com ha sistematitzat la innovació per aconseguir una millora continua i una reducció dels costos i com ha aconseguit una plantilla proactiva al canvi.


Idees força:

Hi ha dos tipus d’innovació: la incremental i la disruptiva. La primera suposa petits canvis de millora i l’altre grans innovacions que impliquen molts canvis.

El 84% dels empresaris saben que han d’innovar per sobreviure, tot i que és difícil.

Programa d’innovació per reptes. D’aquesta manera pot conviure la vessant d’explotar (eficàcia, eficiència i constància) i la d’explorar (incertesa, creixement, canvi)

Mira't la presentació

Presentació: Vallformosa

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)