Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Altres jornades d´ACCIÓ

Be Connected. Join the Hub

Connecta't a ACCIÓ
Organitzador: ACCIÓ
Lloc: Barcelona
Data: 30 de novembre de 2016
12-12-2016
2666 visites
Vols tenir informació sobre l'ecosistema emprenedor català? Vols saber quins són els grans èxits de les start-ups de Catalunya? O les inversions més destacades? Tot això i molt més està recollit a la nova plataforma virtual on les start-ups catalanes es connecten al món. És l'únic espai on es recullen les xifres i les dades de més de 1.100 start-ups.
Coneix el hub i descobreix l'eina que posa les start-ups catalanes al mapa.


El passat 30 de novembre va ser un dia important: més de 1.400 persones van voler conèixer de primera mà el nou portal de les start-ups catalanes. L'ecosistema emprenedor en massa no va voler perdre's la presentació en societat d'aquest nou hub que serveix per reforçar el posicionament internacional de les start-ups.

En aquesta presentació ens va acompanyar en Howard Love, un experimentat emprenedor que ha creat i invertit en més de 50 start-ups. Ens va explicar el que ha après en aquest camí, va contestar preguntes que li van formular en directe diversos assistents a l'acte, i va orientar a tres empreses que estàn innovant en diferents àmbits.

Com es fa entre amics, amb música i cervesa, vam celebrar aquest pas en la millora de la notorietat i el reconeixement de les start-ups de Catalunya.

A continuació están disponibles diferents continguts que es van generar en aquella festa. Podràs recordar la ponencia del Sr. Love, i les converses que va mantenir amb tres empreses. De ben segur que t'interessarà!

Howard Love: un autèntic emprenedor

Howard Love ha estat capaç d’identificar el full de ruta de les start-ups i el comparteix en el seu llibre La corba 'J' de les start-ups. No és cap teòric, és un emprenedor que ens explica en aquesta ponència com ho ha fet ell, quins errors ha comès i com se n’ha ensortit.

 

 

 

Made of Genes

Sembla ciència ficció però és una realitat. Ja pots disposar d’aplicacions basades en el teu genoma, arribant a una nova dimensió de la personalització. Aquí tens la conversa que va mantenir amb en Howard Love.

Consulta la informació de l'empresa al hub: http://startups.catalonia.com/startup/barcelona/made-of-genes/1220

 

Moca

Descobreix la conversa que va mantenir el ponent amb la CEO i Cofundadora de l’empresa InnoQuant, Maria Fernanda González, dedicada al màrqueting mòbil.

Tens tota la informació de la companyia al hub: http://startups.catalonia.com/startup/barcelona/moca-platform/419

 

 

HealthApp

Una aplicació mòbil que neix amb la voluntat d’ajudar a persones amb un trastorn de conducta alimentària. Aquí pots veure la conversa que va mantenir en Howard Love amb la Jordina Arcal, cofundadora d’aquesta start-up.

Consulta la informació de la companyia al hub: http://startups.catalonia.com/startup/barcelona/healthapp/1063

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)