Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Esmorzars de finançament

Cotitzant al MAB, experiències i consells

Organitzador: ACCIÓ
Lloc: Barcelona
Data: 19-10-2016
08-11-2016
699 visites
El MAB s'ha consolidat com una alternativa de finançament per les petites i mitjanes empreses. Les empreses catalanes que cotitzen al MAB han captat, des de que es va crear al 2010, més de 143 milions d'euros.
Els Esmorzars de Finançament d'ACCIÓ t'ofereixen cada mes elements de reflexió en relació a estratègies d'inversió i cerca de finançament. Apunta-t'hi!
José Antonio Barrena, director general de Norgestion, amb més de 15 anys d’experiència en Consultoria i Corporate Finance, va oferir-nos al darrer Esmorzar de Finançament, la seva visió d’expert sobre els avantatges que ofereix el mercat alternatiu i quins són els requisits necessaris per accedir-hi.

Així mateix, va exposar els exemples d’algunes empreses que han fet el pas a aquest mercat.

A continuació pots accedir a l’entrevista que ens va concedir un cop finalitzada la sessió, on aprofundeix en els aspectes clau d’aquest sistema de finançament encara força desconegut per les petites empreses.

Entrevista a José Antonio Barrena
.

 

Idees força

  • El MAB està especialment adreçat a pimes que necessiten finançar projectes d’expansió i creixement.
  • Per cotitzar al MAB cal comunicar, ser transparents i complir els compromisos que s'adquireixin, però no només en el procés de sortida, es tracta d'un canvi de cultura empresarial.
  • El MAB ofereix l’avantatge de donar liquiditat als accionistes sense pèrdua del control per part de l’empresa.
  • La diferencia principal amb altres mercats radica en la menor rigidesa burocràtica, que fa més fàcils d’acomplir els requeriment formals de lliurament d’informació de l’empresa.
La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)