Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Monogràfic

El moment dels emprenedors

El XVIII Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó reunirà més de 500 emprenedors i inversors per fer negoci
15-01-2013
5391 visites
Un començament de segle trepidant, amb profunds canvis demogràfics i socioeconòmics, i uns nivells d'innovació tecnològica mai vistos, dibuixa per les properes dècades un escenari d'enormes oportunitats de negoci globals per projectes d'emprenedoria d'alt valor afegit. A les portes del XVIII Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó, hem parlat amb Verne Harnish, Keynote Speaker de l'esdeveniment, qui ens explica què podem aprendre d'empreses com Apple, Samsung o la catalana Softonic, per tal d'aprofitar aquestes grans oportunitats. Amb aquest monogràfic, també aprendrem com aprofitar el nostre potencial de 'networking' i com elaborar una presentació a inversors que deixi empremta. Finalment, coneixerem els inspiradors casos de Kantox i Regenear, i les idees i conclusions d'alguns dels participants dels darrers Fòrums.

Vine a escoltar Verne Harnish al XVIII Fòrum d'Inversió (Barcelona, 29 de gener), el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya, i fes negoci.
"Els emprenedors d'èxit prenen decisions ràpid i es rodegen de grans equips"

Verne Harnish, formador d'emprenedors, redactor en cap de Fortune Venture i autor de 'best-sellers' sobre emprenedoria, ens parla del gran moment que viu l'emprenedoria al món, i dóna recomanacions als emprenedors catalans basades en les conclusions del seu nou llibre 'The Greatest Business Decisions of All Time', en el que analitza empreses com Apple, Samsung o la catalana Softonic.

Eines per emprenedors
7 claus per fer un pitch convincent

Com podem deixar empremta en la nostra audiència? Seduir un inversor des de l'estrada no és tasca fàcil, però seguir aquestes senzilles pautes t'aplanarà el camí.

Com aprofitar el teu potencial de networking

La recerca d'inversions obliga els emprenedors a teixir i mantenir una bona xarxa de contactes. Et presentem 5 trucs per aprofitar al màxim les sessions de networking.

Com muntar una start-up i no morir en l'intent

Quins són els típics errors que la majoria d’emprenedors cometen a l'hora de crear empreses start-up? Steve Blank, emprenedor d’èxit a Silicon Valley i professor d’emprenedoria a les millors universitats de negocis dels Estats Units, ens dóna consells i recomanacions sobre què fer i què no fer a l'hora de muntar una start-up per tal de no morir en l’intent en el marc del Bizbarcelona 2011. 

Experiències i casos d'èxit
Kantox, 'reinventar' les finances internacionals

Toni Rami, responsable d'operacions, ens explica les claus de l'èxit de Kantox, projecte emprenedor que revolucionarà les finances internacionals online, amb un futur prometedor.

Regenear, emprendre un somni en biotecnologia

Àgata Gelabertó, de Regenear, ens explica la seva experiència emprenedora entre Espanya i els Estats Units, i dóna recomanacions a emprenedors en biotecnologia. 

El Fòrum d'Inversió
Mai no hi ha hagut una època millor per emprendre

En la seva ponència com a Keynote Speaker de l'edició del 2010, Ross Ahlgren, soci fundador de Kreos Capital, explica perquè mai no ha estat tant fàcil crear empreses, sobretot gràcies a les facilitats que permet Internet, i afirma que la col·laboració i la innovació són necessàries per tenir èxit en el nostre projecte. També recomana en aquesta entrevista, pensar en global i assegurar-se de trobar socis que entenguin l'essència del projecte.

"Explica el teu projecte a tothom"

Jaume Sunyol ens explica la seva experiència emprenedora al capdavant de Friend2friend, l'start-up guanyadora de la darrera edició del Fòrum d'Inversió. Creada el 2007 per un grup d'estudiants de la URL, ofereix serveis de gestió professional de campanyes en mitjans socials. El XVII Fòrum d'Inversió va ser el millor aparador per trobar el finançament necessari per continuar creixent. 

Vine al XVIII Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó

29 de gener de 2013, Barcelona. El Fòrum d’Inversió, que enguany comptarà amb la presència de Verne Harnish,  és el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya, que tenen l’oportunitat de fer networking, analitzar possibilitats d’inversió i conèixer els 21 projectes finalistes del concurs Deloitte. Coneix el Fòrum en dos minuts.

 

Les places són limitades. Et pots inscriure en aquest enllaç.

La teva puntuació
Mitjana (1 Vot)