Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Monogràfic

Claus per transformar el model de negoci empresarial

Estratègies i eines per millorar la competitivitat i fer créixer la teva empresa
17-02-2012
12818 visites
Diferenciar el model de negoci empresarial per adaptar-lo als canvis de l'entorn és clau per guanyar competitivitat en un món en transformació. Aquest monogràfic mostra les diferents metodologies i eines d'àmbit estratègic que permeten treballar-hi, i destaca empreses que les estan aplicant amb èxit.
ACC1Ó t'apropa les Sessions 360º Model de Negoci on analitzaràs el teu model de negoci, faràs networking i utilitzaràs eines estratègiques per fer créixer la teva empresa i et proposa el Programa 360º Competitivitat on rebràs suport personalitzat d'assessors especialistes.
Analitzar i definir el model de negoci
Transformacions de fons: un nou escenari mundial

En un entorn canviant com l’actual és essencial adaptar-se i anticipar-se als canvis. Es tracta d’estar alerta de quines són les principals tendències mundials i com treure’n avantatge. Us presentem les claus per aprofitar les transformacions en l’entorn econòmic que afecten les empreses catalanes.

Coneix i visualitza el teu model de negoci

La metodologia Business Model Canvas ajuda a visualitzar les diferents formes d'alinear i combinar les activitats empresarials amb l'objectiu de generar el màxim valor per a l'empresa i el client. Aquesta eina complementada amb una análisi prèvia formada per un autodiagnòstic i un qüestionari de les diferents àrees de l’empresa permetrà entendre quines són les claus del teu negoci.

Millora i consolida el teu model de negoci

Aquestes eines complementàries d’àmbit estratègic permeten reflexionar sobre com millorar les relacions amb els clients i com consolidar els recursos i activitats clau de l'empresa, així com treballar sobre noves propostes de valor diferenciades que reforcin o transformin el teu model de negoci per orientar-lo al mercat i fer-lo més competitiu en aquest entorn global.

Articles d'experts en gestió i estratègia
Estratègies per incorporar valor al producte industrial

Com afegir valor al producte industrial és una pregunta crítica per a les empreses de sectors que podríem considerar tradicionals en la seva recerca de la competitivitat sostenible. L'autor intenta respondre aquesta pregunta aportant enfocaments i exemples internacionals de diversos mercats.

 

Troba més articles de gestió i estratègia empresarial.

Casos d'empresa en gestió i estratègia
Mantenir viva la flama de la internacionalització

Forjada inicialment en la producció de tot tipus d'espelmes de caire litúrgic i religiós, Ceres Roura ha sabut trobar altres àrees de negoci on liderar el mercat, com la decoració i l'ambientació. Aquesta estratègia els ha de permetre incrementar la presència internacional per mantenir viva la flama d'un negoci centenari.

 

Troba més casos de gestió i estratègia empresarial.

La teva puntuació
Mitjana (2 Vots)