Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Altres jornades i fires

Bizbarcelona 2011

Solucions per a la creació, el finançament, el creixement, la internacionalització i la innovació de les empreses
Organitzador: Ajuntament de Barcelona | Generalitat de Catalunya | Instituto de Crédito Oficial (ICO) | Cambra de Comerç de Barcelona | Diputació de Barcelona | "la Caixa"
Lloc: Barcelona
Data: 15 i 16 de juny de 2011
10-06-2011
13918 visites
El saló Bizbarcelona és el punt de trobada per a la creació de negocis i per al creixement, internacionalització, finançament i innovació de les empreses. Enguany, el saló ha fusionat, en un mateix esdeveniment, el tradicional Dia de l'Emprenedor i la cimera d'innovació HiT Barcelona per convertir-se, així, en una única plataforma per als emprenedors. Els continguts del saló s'han estructurat al voltant de 5 grans blocs temàtics: creació d'empreses, creixement empresarial, talent i lideratge, inspiració i les oportunitats digitals globals del SIME. A continuació t'oferim una selecció dels millors continguts del Bizbarcelona 2011.
Bloc 1. Emprenedoria
Creació, emprenedoria i finançament

El Bizbarcelona 2011 ens dóna les millors eines i claus per emprendre amb conferències de reconeguts emprenedors, com Steve Blank, emprenedor d’èxit a Silicon Valley i professor a les millors universitats de negocis dels Estats Units, i seminaris especialitzats en finançament i creació d'empresa.

Accedeix als 5 continguts d'aquest bloc.

Bloc 2. Creixement
Creixement, estratègia i màrqueting

El Bizbarcelona 2011 ens apropa als millors especialistes en estratègia, models de negoci, innovació i màrqueting per impulsar el creixement de la nostra empresa. Parlem sobre estratègies de màrketing amb Sebas Muriel, de Tuenti, i coneixem les claus per créixer amb la innovació de la mà d'Enric Bayó, cap de gestió de la innovació, d'ACC1Ó.

Accedeix als 6 continguts d'aquest bloc.

Bloc 3. Lideratge
Talent i lideratge

Els recursos humans són una peça fonamental per assolir l'èxit de qualsevol projecte. Coneixerem noves maneres de gestionar-los i de fomentar el talent i el lideratge a l'empresa a través dels seminaris temàtics del Bizbarcelona 2011, amb el consultor expert José Carlos Duarte i amb Enric Jové, expert en negocis digitals.

Accedeix als 2 continguts d'aquest bloc.

Bloc 4. Tendències globals
Inspiració, tendències i bones pràctiques

Experts internacionals en emprenedoria i gestió empresarial, com Caterina Fake, co-fundadora de Hunch i Flickr, ens inspiren amb visions de futur, oportunitats i experiències d'èxit en el marc del Bizbarcelona 2011.

Accedeix als 6 continguts d'aquest bloc.

Bloc 5. Negocis digitals
SIME 2011: Tendències en negocis digitals

Quines tendències de futur mouen el món digital? Què han de tenir en compte els emprenedors? I els inversors? El SIME aporta coneixement fresc sobre les oportunitats digitals i dóna les claus per saber-les aprofitar, ja sigui creant o fent créixer una empresa. Parlem amb experts com Werner Vogels, CTO d'Amazon i Lutz Emmerich, d'Spotify.

Accedeix als 10 continguts d'aquest bloc.

La teva puntuació
Mitjana (6 Vots)