Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Mar Pérez | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Tel-Aviv

Israel és una oportunitat per a les empreses catalanes que cerquen tecnologia o proveïdors tecnològics per afrontar tercers mercats conjuntament

04-09-2017
254 visites
Mar Pérez, directora de l'oficina de Comerç i Inversions a Tel-Aviv ens parla d'una economia forta i resistent, que durant els darrers 15 anys ha tingut un creixement ininterromput del seu PIB i on la taxa d'atur està actualment al voltant del 5%. Malgrat la situació geopolítica, Israel és una de les economies més segures i més fortes del món.
Facebook image
Idees força:

Entre els sectors de futur amb més oportunitats per a les empreses catalanes a Israel destaquen el sector de l’automòbil i el de la construcció però els segueixen de prop la ciberseguretat, les tecnologies financeres i les smart cities.

Israel és el tercer centre tecnològic a nivell mundial després de Silicon Valley i Boston, amb més de 5.700 start-ups constituïdes i unes 280 multinacionals amb centre d’R+D establert al país.

Altres sectors tradicionalment exportadors amb potencial per a les empreses catalanes són els preparats alimentaris, la maquinària industrial, la ceràmica i la pedra i els components elèctrics

La teva puntuació
Mitjana (1 Vot)