Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial



- Enrere

Alimentació personalitzada i saludable

Conferència  de la jornada:  Setmana de la Internacionalització 2017
Font: ACCIÓ
27-06-2017
617 visites
Consulta els continguts sobre les tendències de consum i les oportunitats de negoci al voltant del món de l'alimentació. En aquest seminari es va abordar l'evolució de la legislació vinculada als perfils nutricionals i les noves tendències d'alimentació funcional, dietes, free from food, nutrigenòmica, 3D food printing o agricultura urbana. També es va analitzar com l'e-commerce transforma les pautes de consum i els models de negoci, i els reptes que suposa un sector que evoluciona cap a un consumidor més exigent, més informat i molt més selectiu a l'hora de fer la seva cistella de la compra.
Facebook image
 
 
 
 
Vols innovar o internacionalitzar el teu negoci del sector de l’alimentació? Parla amb nosaltres i trobem l’encaix que pot tenir el teu projecte.

Tendències de mercat. Joan Tibau (IRTA, Generalitat de Catalunya)

Tendències tecnològiques de l'alimentació personalitzada i saludable. Francesc Puiggròs (Eurecat)

 

Oportunitats de negoci internacionals en alimentació. Gemma Puig (Oficina Exterior de Sydney – ACCIÓ, Generalitat de Catalunya)

La teva puntuació
Mitjana (2 Vots)