Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Obrint el mercat de les licitacions internacionals

Conferència  de la jornada:  Setmana de la Internacionalització 2017
Font: ACCIÓ
27-06-2017
547 visites
El mercat creixent de les licitacions internacionals és un segment econòmic que representa ja entre el 15% i el 20% del PIB mundial i que, en molts casos, arriba a suposar el 50% dels pressupostos de les administracions públiques. Recupera els continguts d'aquest seminari en què es van explicar les característiques de les licitacions internacionals i de les institucions multilaterals, els actors que cal conèixer, algunes bones pràctiques, els principals mercats i les vies d'accés, tota mena d'aspectes clau en les licitacions i com accedir-hi.
Facebook image

Facebook image
 
 
 
 
T'apropem i t'assessorem sobre com accedir a les licitacions internacionals amb finançament d'organismes multilaterals a través del servei de Contractació Pública Internacional.

Reptes en les licitacions internacionals: l’experiència de TMB a l’Amèrica Llatina. Michael Pellot (TMB, Director de Recerca i Desenvolupament i Relacions Internacionals)

Què cal saber de les Institucions financeres internacionals? Sergi Mata (Oficina Exterior de Washington – ACCIÓ, Generalitat de Catalunya)

Quins són els sectors amb major potencial a l'Amèrica Central? Antoni Pujol (Oficina Exterior de Panamà – ACCIÓ, Generalitat de Catalunya)

Presentació de la nova Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional d'ACCIÓ. Clàudia Danesi (ACCIÓ, Generalitat de Catalunya)

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)