Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Patricia Jordà | Directora de Corporate Strategy a Kantox

Intercanvi de divises sense intermediació bancària

Conferència  de la jornada:  Setmana de la Internacionalització 2015
Font: ACCIÓ
25-06-2015
1827 visites
Patricia Jordà és directora de Corporate Strategy de Kantox, entitat que ofereix un servei d'intercanvi de divises entre empreses. Amb el tipus de canvi a temps real com a referència, s'ocupen de l'intercanvi financer per transferència i sense intermediació dels bancs. Va néixer el 2011 i ja opera a més de 50 països i amb més de 25 divises.
Facebook image
Patricia Jordà és directora de Corporate Strategy a Kantox.
Perfil digital Patricia Jordà:
Idees força:

En el moment d'exportar, les empreses s'enfronten a un problema de divises: Kantox neix amb la idea d'anul·lar la intermediació en el canvi de divises per part dels bancs i brokers, i així reduir despeses de gestió i altres maldecaps a les empreses.

En despreocupar-nos de la divisa en la internacionalització del negoci, augmentem ingressos operatius, disminuïm despeses operatives, reduïm exposició al tipus de canvi, millorem els costos financers, som més competitius i ens centrem en el nostre Core Business.

Situats en el sector Fintech (tecnologia financera), Kantox es centra en l'economia real, és adaptable, i permet que l'empresa mantingui un control total de les operacions.

Presentació de Patricia Jordà

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)