Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Alfredo Ouro | Fundador i CEO

"L'error és la base de l'aprenentatge"

Entrevista  de la jornada:  XVIII Fòrum d'Inversió
31-01-2013
4233 visites
El primer mercat lliure d'habitacions d'hotel. Aquesta és la trencadora proposta de Hall St, projecte guanyador del premi Fòrum d'Inversió a l'empresa amb més potencial d'innovació i d'internacionalització, i que consisteix en 75 hores d'assessorament en internacionalització per part d'ACC1Ó. El seu fundador, Alfredo Ouro, opina que l'error és la base de l'aprenentatge de tot emprenedor i anima a assumir riscos per aprendre dels errors i emprendre el camí adequat.
Facebook image
Alfredo Ouro és emprenedor, investigador d'ESADE i consultor d'innovació en l'àmbit de la indústria turística. També és fundador i CEO de Hall St.
Perfil digital Alfredo Ouro:
Idees força:

Sense intermediaris: els usuaris poden negociar preus directament amb els establiments, vendre o traslladar habitacions si canvies de plans, i connectar directament amb altres usuaris per estalviar o buscar company de viatge.

Projecte únic: vam néixer com a projecte únic a l'entendre una habitació d'hotel com un producte traslladable entre usuaris i al connectar directament usuaris de tot el món.

Necessàriament internacional: no té sentit focalitzar-nos a Catalunya o Espanya. Ens hem convertit en una comunitat global.

Interessant per a l'usuari: el primer que havíem de fer és crear un producte realment interessant per a l'usuari. El següent pas ha estat incorporar molta oferta i ara el repte és el llançament massiu.

L'error és un aliat, no un problema: en un projecte innovador tot el futur és desconegut. Has de tenir força per avançar assumint el risc que t'equivocaràs i aprendre dels errors per agafar el camí adequat.

El Fòrum, una oportunitat: ha estat la primera vegada que hem pogut adreçar-nos a un públic on a més d'inversors i haguessin usuaris, amb molt bona rebuda.
 

La teva puntuació
Mitjana (10 Vots)