Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jose Maria Pina | Director d'Emprenedoria , Keiretsu Forum Barcelona

Els 7 pecats capitals dels emprenedors

16-01-2013
12546 visites
Quins són els errors més comuns dels emprenedors? Quines alternatives tenen per convèncer els inversors de les bondats del seu projecte? Jose Maria Pina, director d'Emprenedoria de la xarxa d'inversors privats Keiretsu Forum Barcelona, enumera els 7 pecats capitals dels emprenedors i ens proposa 7 alternatives per esmenar-los.
Facebook image
Jose Maria Pina és director d'Emprenedoria de la xarxa d'inversors privats Keiretsu Forum Barcelona.
Perfil digital Jose Maria Pina:
Idees força:

Trobar un Business Angel és un mitjà per tirar endavant un projecte, no ha de ser un objectiu per si mateix. No tots els projectes són interessants per un inversor. Aquest no busca beneficis a llarg termini, sinó el millor moment per sortir de l’empresa i rendibilitzar la seva inversió.

Un dels principals errors és anar a buscar finançament quan aquest ja s’ha esgotat. És necessari planificar per no bloquejar l’empresa.

Un altre error típic durant la fase de recerca de finançament és centrar-se a explicar els detalls tècnics del producte, quan l’inversor no és un client potencial, sinó algú a qui has de convèncer que si posa diners en la teva empresa obtindrà una alta rendibilitat.

Els errors més comuns durant la fase de negociació són: sobrevalorar l’empresa, l’aversió de l’emprenedor a rendir comptes, i no contemplar el no com a resposta.
 

La teva puntuació
Mitjana (1 Vot)