Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Oportunitats de negoci als Emirats Àrabs Units

31-05-2016
510 visites
Els Emirats Àrabs Units, amb Abu Dhabi i Qatar com a principals nínxols de mercat, presenten grans oportunitats de negoci per a les empreses catalanes. Les exportacions en aquest país han augmentat progressivament fins a situar-se en 627 milions d'euros l'any 2015. Per productes, les llavors, els fruits oleaginosos ,els aparells i material elèctric són els més exportats. Per sectors, el turisme, les ciutats intel·ligents, el transport, les infraestructures, el sector hospitalari i la petroquímica ofereixen oportunitats a les empreses catalanes ja que són sectors en augment.
ACCIÓ t'ajuda a aprofitar les oportunitats de negoci als Emirats Àrabs Units mitjançant l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions.

Oportunitats per a empreses catalanes als Emirats Àrabs Units

 

CIUTATS INTEL·LIGENTS

Dubai ha creat un programa de transformació a gran escala per esdevenir una de les ciutats més intel·ligents del món. També altres ciutats de països de la zona estan utilitzant la tecnologia per millorar l'experiència dels ciutadans amb la infraestructura urbana, el transport i la seguretat.

 

TURISME

La sinergia entre el turisme i l'aviació fan que països del Golf siguin molt atractius per al turisme. En el cas concret de Dubai, el turisme és un dels principals motors del creixement. Qatar i Abu Dhabi es comercialitzen com a nínxols de gamma alta, amb un turisme cultural, ecològic i de salut. Amb l'Expo 2020, Dubai té l'objectiu principal d'atreure 20 milions de visitants l'any el 2020.

 

TRANSPORT I INFRAESTRUCTURES

L'aviació, el metro o els ferrocarrils i la logística són els sectors de creixement més ràpid a tot el Golf Pèrsic. Dubai i Oman han fet grans inversions en instal·lacions i serveis portuaris, i les seves ubicacions són ideals per al comerç de la regió. Kuwait també aspira a ser un dels punts clau en el sector.

 

SECTOR HOSPITALARI

S'espera que el mercat sanitari a cada país del Golf Pèrsic creixi entre un 11 % i un 13 %, entre 2015 i 2020, en termes de creixement mitjà anual, arribant a un mercat de 71 bilions de dòlars el 2020. Tenint en compte el creixement esperat i la gran dependència de professionals i tecnologia estrangera, aquest és un sector amb moltes oportunitats.

 

PETROQUÍMICA

La regió del Golf Pèrsic s'ha convertit en un centre mundial per a la producció de productes químics i petroquímics. La indústria representa el segon sector manufacturer més gran de la regió amb una producció de fins a 108.000 milions de dòlars en productes a l'any. A més, hi ha una expansió contínua en recerca i innovació.

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci als Emirats Àrabs Units

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)