Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Oportunitats de negoci a Brasil

31-05-2016
541 visites
Brasil ha experimentat grans canvis, sobretot a nivell d'infraestructures, en els darrers quatre anys degut a la celebració dels Jocs Olímpics 2016. Els sectors que encara presenten necessitats són el sector del medi ambient. Brasil necessita una millor gestió dels seus residus així com de les ciutats intel·ligents, a partir de les noves tecnologies. A més, fruit d'un canvi de normativa interna, els hospitals públics ja poden proveir-se de material hospitalari provinent de fora del país. Aquest canvi suposa una gran oportunitat de negoci degut al volum de població del Brasil.
ACCIÓ t'ajuda a aprofitar les oportunitats de negoci a Brasil mitjançant l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions.

Oportunitats per a empreses catalanes a Brasil

 

SECTOR HOSPITALARI

Amb el canvi de normativa, a partir d’ara els hospitals públics es podran proveir de material hospitalari de fora del país. Això representa una gran oportunitat donat el mercat (200 milions d’habitants) i la previsió del retorn al creixement de l’economia el proper any.

 

MEDI AMBIENT

Brasil té necessitat de gestionar amb eficiència els residus, tractaments d’aigua, energia, etc. Hi ha una gran necessitat de millorar aquests processos, i les empreses catalanes d’aquest sector tenen una bona oportunitat per entrar en aquest país de la mà d’un soci local o bé de la mà d’una gran empresa que hagi guanyat algun concurs públic.

 

CIUTATS INTEL·LIGENTS

Brasil, país que ha organitzat un Mundial de Futbol i que organitza els JJOO, necessita una gestió eficient de les ciutats mitjançant l’ús de les noves tecnologies. Cada vegada amb més freqüència, les ciutats principals del país demanden aquest tipus de tecnologies per a estalviar costos i millor l’habitabilitat a les ciutats.

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci a Brasil

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)