Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Oportunitats de negoci a Austràlia

01-06-2017
861 visites
Austràlia presenta oportunitats de negoci globals en els sectors de l'electrònica i l'electricitat; la logística i l'e-commerce; la restauració, el turisme, la cultura i l'oci el packaging; la tecnologia per a l'alimentació i el tèxtil. L'any passat les exportacions catalanes van augmentar un 14,7%, principalment en productes com la maquinària (26% del total), els vehicles (20,3%) i els productes farmacèutics (10%).
ACCIÓ t'ajuda a aprofitar les oportunitats de negoci a Austràlia mitjançant l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Sydney.

Oportunitats per a empreses catalanes a Austràlia

 

INFRAESTRUCTURES VIÀRIES I CONSTRUCCIÓ D'HABITATGE

Austràlia disposa de 10,3 milions d'habitatges, el preu dels quals s'ha disparat a les ciutats i s'estima que el valor superarà els 6,5 trilions de dòlars australians el 2017, que és 4 vegades el producte interior brut del país. Pel que fa a les infraestructures, els governs de les principals ciutats estan invertint en la construcció de vies ràpides de connexió entre els suburbis i els centres econòmics i financers de les ciutats.

 

MOBILITAT SOSTENIBLE

La població australiana requereix mitjans de transport diaris per arribar als districtes de negocis. L'encariment de la benzina, els elevats preus de l'aparcament, els grans col·lapses de circulació i la creixent consciència social en favor del medi ambient, han portat a les metròpolis a desenvolupar ambiciosos plans de mobilitat interurbana que inclou el desenvolupament d'infraestructures com el metro de Sydney i Melbourne, el desenvolupament de lightrail en les ciutats mitjanes i també a Sydney, així com les millores en els trens de rodalies.

 

RESTAURACIÓ, TURISME, CULTURA I OCI

El flux de turistes australians cap a Catalunya va superar els 65.000 viatgers el 2015 i l'1% dels creueristes que surten de Barcelona provenen d'aquest mercat emissor. El perfil del turista australià està sobre la cinquantena, amb estudis universitaris i un poder adquisitiu alt, que se sent atret pels viatges culturals que combinen la gastronomia i la pràctica de l'esport a l'aire lliure.

 

SALUT I EQUIPAMENTS MÈDICS

El mercat de l'equipament mèdic a Austràlia va créixer un 7% l'any 2014 fins assolir la xifra de 12,3 mil milions de dòlars australians. Es detecta una oportunitat concreta per totes aquelles empreses d’equipament mèdic, en especial les empreses de làser que tenen aplicació en el camp dermatològic –tractament o prevenció del càncer de pell- i oftalmològic.

 

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci a Austràlia

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)