Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Oportunitats de negoci a Austràlia

31-05-2016
549 visites
L'augment de la demanda turística al país ha fet sorgir oportunitats per a les empreses en el sector turístic, però també en el de les infraestructures, sobretot per la manca d'oferta hotelera estructural, de transport i de canalització, distribució o gestió de l'aigua. El sector de les tecnologies mèdiques, gràcies a l'alta esperança de vida de la població australiana, també necessita equipaments.
ACCIÓ t'ajuda a aprofitar les oportunitats de negoci a Austràlia mitjançant l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions.

Oportunitats per a empreses catalanes a Austràlia

 

AIGUA

Aplicacions informàtiques per programar solucions per a l’agenda digital de les administracions públiques i per al sector ciutat intel·ligent (energia, mobilitat, edificació...).

 

CONSTRUCCIÓ I INFRAESTRUCTURES

La construcció ha experimentat un fort creixement en els últims cinc anys, especialment la construcció de grans infraestructures en el sector de la mineria i el sector energètic. Es preveu que el sector seguirà creixent, impulsat per la construcció d’habitatges per donar sortida a la demanda no coberta en residències a les grans ciutats, i en el subsector de la construcció de ponts i carreteres i xarxa de comunicacions.

 

TECNOLOGIES MÈDIQUES

Austràlia té una alta esperança de vida. La població sènior, amb un elevat poder adquisitiu, demanda serveis específics, especialment en l’àmbit de la salut (serveis mèdics i sanitaris) però també en l’àmbit de l’oci.

 

TURISME

La devaluació del dòlar australià ha fet augmentar la demanada interna i també ha permès recuperar turisme provinent dels EUA i del Regne Unit. Paral·lelament, s’ha incrementat la demanada provinent de països asiàtics. Austràlia és actualment un dels països amb la taxa d'ocupació hotelera més alta del món, amb una manca d'oferta hotelera estructural.

 

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci a Austràlia

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)