Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Oportunitats de negoci a Israel

01-06-2017
1331 visites
Amb un creixement econòmic del 4%, Israel presenta unes bones condicions de mercat pels productes catalans. Les vendes de Catalunya a Israel marquen una tendència de creixement continuïtat i ja se situen als 427,5 milions d'euros, principalment pel que fa a productes com els vehicles (28,1%), plàstics (9,2%) i aparells i material elèctric (8,1%). Israel ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l'electrònica i l'electricitat, la indústria farmacèutica, el packaging o els materials i primeres matèries, entre d'altres.
ACCIÓ t'ajuda a aprofitar les oportunitats de negoci a Israel mitjançant l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Tel-Aviv.

Oportunitats per a empreses catalanes a Tel Aviv

 

AUTOMOCIÓ I MOTO

Israel disposa de solucions avançades en dispositius mòbils, anàlisi de dades, comunicacions sense fils, imatges i IOT que apliquen en diferents sectors, com ara els següents: mobilitat elèctrica (vehicles elèctrics, bateries), mobilitat autònoma (vehicle autònom, seguretat activa, avions no tripulats i sensors), mobilitat intel·ligent (big data, aparcament, gestió de flotes, navegació, mobilitat compartida, cotxe connectat), tecnologia de l'automòbil (fabricació, eficiència energètica, motors i seguretat). Hi ha oportunitats per a les empreses catalanes per adquirir solucions i buscar socis. Es presenten també oportunitats per als proveïdors d'OEM, electrònica, programari, sistemes d'assistència al conductor, acoblament de vehicles i accessoris per distribuir els seus productes al mercat.

 

BIG DATA, INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL I INTERNET OF THINGS

El sector fintech està creixent ràpidament amb institucions financeres globals que han establert els seus centres d'R+D i acceleradores a Israel. Destaquen els subsectors següents: comerç i inversions, transaccions, big data analytics, moneda digital (blockchain), tecnologies reguladores, compliment i gestió de riscos, pagaments electrònics i diners electrònics, lluita contra el frau i l'autenticació, lending, assegurances (Insurtech). Les empreses catalanes tenen l'oportunitat d'adquirir solucions fintech, cooperar amb empreses israelianes en projectes conjunts i trobar canals de distribució en els mercats d’Israel i la seva connexió amb els Estats Units.

 

ENERGIA I RECURSOS

Agrotecnologia i tecnologia de l’aigua: Hi ha oportunitats per a les empreses catalanes d’adquirir solucions, buscar socis per a projectes conjunts i cercar distribuïdors. També s'han detectat oportunitats en energies renovables i gas. Les empreses catalanes tenen l'oportunitat d'adquirir solucions energètiques, cooperar amb empreses israelianes en projectes conjunts i trobar canals de distribució. En el sector del gas natural, Israel ha descobert una enorme reserva de gas natural a la seva costa. Hi ha oportunitats per a les empreses catalanes de participar en les licitacions com a proveïdors de serveis, subcontractistes i socis estratègics en l'exploració i la producció d'equipaments i canonades i equipaments de distribució i transmissió.

 

MOBILE I GAMING

Israel té un mercat de les telecomunicacions ben desenvolupat, caracteritzat per una alta taxa de penetració mòbil i una forta implantació dels serveis de 3G / 4G i banda ampla. Dins d’aquest sector destaquen equips de comunicació, programari de comunicació, aplicacions mòbils, publicitat mòbil, monetització d'aplicacions, telefonia per Internet i missatgeria, seguretat en les comunicacions, creació de continguts, entreteniment i joc, comerç electrònic, televisió digital i per cable, televisió mitjançant protocol IP (IPTV) i xarxes socials. Les empreses catalanes tenen l'oportunitat d'adquirir solucions mòbils, cooperar amb empreses israelianes en projectes conjunts i trobar canals de distribució en els mercats d’Israel i la seva connexió amb els Estats Units.

 

SALUT I EQUIPAMENTS MÈDICS

Israel ha desenvolupat solucions innovadores en els subsectors de processament d'imatges digitals, làsers mèdics, diagnòstic precoç, equipament quirúrgic intel·ligent i aplicacions mèdiques. En el sector de l’e-salut, els principals subsectors són: big data aplicats a la salut, telemedicina, portables i sensors i aplicacions mòbils per a la medicina personalitzada. Les empreses catalanes tenen l'oportunitat d'adquirir solucions, cooperar amb empreses israelianes en projectes conjunts i trobar canals de distribució en els mercats d’Israel i la seva connexió amb els Estats Units.

 

TIC I TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Israel ha desenvolupat solucions de ciberseguretat en moltes branques d'especialització tecnològica. Destaquen àmbits com: aplicacions mòbils, núvol, xarxa, web, intel·ligència, prevenció del frau, protecció de dades, seguretat de la informació i gestió d'esdeveniments, centre d’operacions de seguretat, control d'accés lògic, pagament, comerç electrònic, automòbils i drons. Les empreses catalanes tenen l'oportunitat d'obtenir solucions innovadores per protegir els seus sistemes informàtics. Al sector de la seguretat pública, hi ha oportunitats per als fabricants catalans d'equipaments de gamma alta i de components d’integrar-se als sistemes israelians en les àrees següents: videovigilància, sistemes de raigs X, sistemes de detecció, sensors i solucions biomètriques.

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci a Israel

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)