Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Oportunitats de negoci a Corea del Sud

01-06-2017
1062 visites
Corea del Sud presenta oportunitats de negoci en els sectors de l'alimentació, l'automoció, l'hàbitat, la indústria farmacèutica o la logística i l'e-commerce. Les exportacions catalanes creixen i Catalunya ven principalment a Corea del Sud productes com la carn porcina (26,7%), maquinària (11,4%) i materials plàstics (7,4%).

Corea del Sud presenta oportunitats de negoci en els sectors de l'alimentació, l'automoció, l'hàbitat, la indústria farmacèutica o la logística i l'e-commerce. Les exportacions catalanes creixen i Catalunya ven principalment a Corea del Sud productes com la carn porcina (26,7%), maquinària (11,4%) i materials plàstics (7,4%).

ACCIÓ t'ajuda a aprofitar les oportunitats de negoci a Corea del Sud mitjançant l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Seül.

Oportunitats per a empreses catalanes a Corea del Sud

 

ALIMENTACIÓ ESPECIALITZADA I GURMET

A Corea del Sud hi ha més interès a provar productes que s'experimenten en els viatges, programes de televisió i restaurants. Paral·lelament està canviant l'hàbit del consum amb l'augment de la família unipersonal i del poder adquisitiu i la flexibilitat. Es busquen noves experiències culinàries. En els últims 10 anys, la font d'oci més important dels joves i no tan joves continua sent el tour gastronòmic (buscar, trobar i experimentar cuina reconeguda pels mitjans de comunicació i mitjans socials). El nombre de restaurants de cuina espanyola s'ha duplicat el 2016.

 

ALTRES INDÚSTRIES DEL TRANSPORT

Seul i l'àrea del seu voltant tenen una població de 20 milions d'habitants aproximadament i una gran part de la població està diàriament a la capital. El Govern central busca una solució que millori la circulació i la seguretat dels passatgers.

 

ENERGIA I RECURSOS

Existeixen factors diversos que expliquen l'increment del nivell de contaminació de l'aire a Corea del Sud i que posicionen tres principals ciutats dins del top 10 mundial. Les principals raons que expliquen aquesta situació són: proximitat a la Xina, construcció de noves centrals tèrmiques, increment del trànsit i principalment la manca d'una política clara i ferma per part del Govern. Actualment, es busquen solucions a curt i mitjà termini que permetin obtenir un resultat palpable i immediat que desacceleri el creixement de la contaminació: això pot ser des de qualsevol dispositiu que millori la qualitat de l'aire en un determinat espai tancat com, per exemple, un purificador de l'aire, fins a solucions que millorin la disminució de la producció de CO2.

 

MOBILE & GAMING

Corea del Sud és líder mundial en el sector de les TIC. Hi ha oportunitats per a les empreses en àrees com ara: programari incrustat, telefonia mòbil 5G, jocs de mòbil, la seguretat a Internet i VR. Hi ha una demanda important de programes i jocs de contingut educatiu. Des d'ACCIÓ Seul i l'equip d'innovació, comerç i inversió estem organitzant una missió estratègica per a la setmana del 13 de novembre, el  programa de la qual consisteix en un workshop grupal, reunions individuals i participació a GStar, la fira de videojocs més important a Corea.

 

RESTAURACIÓ, TURISME, CULTURA I OCI

Catalunya, sobretot Barcelona, està de moda per als coreans. S'acaba d'inaugurar el vol directe Seul- Barcelona i els últims anys s'ha disparat l'arribada de turistes coreans al nostre país. Aquests viatgers tornen a Corea i volen reviure la sensació que han experimentat a Catalunya, amb un interès especial per repetir l'experiència gastronòmica i cultural catalana. Els viatgers coreans busquen molta informació abans de viatjar a través de fonts especialitzades i són molt sensibles a ofertes i promocions, per tant, qualsevol cadena de restauració catalana, xef de renom, cadena de detall, museus, etc. ara tenen una oportunitat excel·lent de promocionar-se de manera efectiva.

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci a Corea del Sud

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)