Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Oportunitats de negoci a Bèlgica

01-06-2017
1098 visites
Bèlgica, amb Brussel·les com a capital i centre neuràlgic d'Europa, és la seu de les diferents institucions de la Unió Europea. Bèlgica ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l'alimentació, l'electrònica i l'electricitat, la indústria farmacèutica o la química i els plàstics. Les exportacions catalanes, que representen el 20,5% del total de les exportacions de l'Estat espanyol a Bèlgica, destaquen pel seu creixement des de l'any passat, principalment en vehicles (16,8%), combustibles (16,6%) i matèries plàstiques (10%).
ACCIÓ t'ajuda a aprofitar les oportunitats de negoci a Bèlgica mitjançant l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Brussel·les.

Oportunitats per a empreses catalanes a Bèlgica

 

ALIMENTACIÓ ESPECIALITZADA I GRUMET

Bèlgica és un país de prova per a moltes empreses catalanes que viuen el seu procés d'internacionalització. Com que és un país amb un poder de compra elevat que cerca productes de qualitat, biològics i sostenibles, l'empresa catalana sabrà ràpidament que si el seu producte té èxit a Bèlgica, el tindrà també segurament al nord d'Europa.

 

SMART CITIES

Bèlgica apostarà en els propers anys per una política de suport al desenvolupament més sostenible de les seves ciutats en els àmbits de la mobilitat intel·ligent i l’energia sostenible.

 

VINS, CAVES I BEGUDES

Bèlgica ha importat 30 milions d'ampolles i s'ha convertit en el primer importador mundial de cava. A part del consum intern, els importadors i distribuïdors reexporten a països veïns: Països Baixos, Luxemburg i Alemanya, sobretot. El professional belga busca vins i caves de qualitat, amb història i identitat. El cava és una de les begudes festives més apreciades en aquest país.

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci a Bèlgica

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)