Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial



- Enrere

Oportunitats de negoci a Argentina

01-06-2017
1296 visites
L'Argentina és un país que presenta un creixement destacat i unes oportunitats de negoci en l'àmbit de l'alimentació especialitzada i gurmet, l'electrònica i l'electricitat, la indústria farmacèutica o la maquinària, metal·lúrgia i béns d'equipament. Les empreses catalanes exporten principalment a l'Argentina productes com maquinària (18,5% del total), aparells i material elèctric (14,3%) i perfumeria i cosmètica (9,8%).
ACCIÓ t'ajuda a aprofitar les oportunitats de negoci a Argentina mitjançant l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Buenos Aires.

Oportunitats per a empreses catalanes a Argentina

 

ENERGIA I RECURSOS RENOVABLES

Per fer front als principals reptes energètics que afronta l'Argentina, el nou Govern ha fet una aposta clara per la  promoció i implementació d'una indústria d'energies renovables al país. S'ha fixat com a objectiu que el total de l'energia generada que provingui de fonts renovables passi del 2% al 25% l'any 2025. A més, el país necessita també millorar el tractament dels residus i la gestió i el tractament eficient de l'aigua.

 

INFRAESTRUCTURES I CONSTRUCCIÓ

A través del Pla 2016-2019, l'Argentina pretén modernitzar i ampliar totes les seves infraestructures de transport i comunicacions. Per tal de millorar la mobilitat urbana i connectar la ciutat de Buenos Aires amb la província, el Govern preveu construir noves autopistes, invertir en obres de la xarxa viària i la rehabilitació les vies ferroviàries amb l’objectiu de millorar la mobilitat urbana.

 

TIC I TRANSFORMACIÓ DIGITAL

A l'Argentina cada cop hi ha més oportunitats per a empreses catalanes especialitzades en les diferents especialitats dels sectors TIC. Són abundants en el camp de la programació, la realització d'aplicatius i continguts mòbils, la creació de continguts, l'entreteniment i el joc. Així mateix, també hi ha bones expectatives de negoci internacional en el sector del comerç electrònic, la televisió digital i per cable, la publicitat digital i les xarxes socials.

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci a Argentina

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)