Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Altres publicacions

Flaix Sectorial de Packaging

Autor: ACCIÓ
Format: Publicació en PDF
Idioma: Català
28-07-2017
1350 visites

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al packaging ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica del sector? A quines demarcacions catalanes té més pes el sector? Quins reptes de futur ha d'afrontar? Tot això i més al flaix sectorial del packaging a Catalunya.

Aquestes són les principals conclusions del sector:

  • S’han identificat 753 empreses pertanyents al sector del packaging, amb una facturació agregada de 7.100 M€ relacionada amb packaging.
  • 7.100 M€ de facturació representa el 3,4% del total del PIB català (2015).
  • El 96% de les empreses identificades són pimes (menys de 250 treballadors) i el 91% són empreses constituïdes abans de l’any 2007.
  • Barcelona és la província on es concentren més empreses (81%). La segueixen Girona (10%) i Tarragona (6%).
  • El 79% de les empreses del sector són exportadores i el 10% tenen filial a l’estranger.
  • Les empreses d’envasos i embalatges son les que tenen més massa crítica (66%) i una facturació agregada més gran (65%), especialment les empreses de plàstic (vora el 50% dels envasos i embalatges).

 

Per a més informació accedir al resum executiu de l’informe del sector: http://coneixement.accio.gencat.cat/web/portal/estudis-i-tendencies/-/custom_publisher/IwB4/28584070/El-sector-del-packaging-a-Catalunya

Mira't la presentació

Flaix Sectorial de Packaging

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)