Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Monogràfic

Flaixos Sectorials de Catalunya

28-07-2017
605 visites
Els Flaixos Sectorials de Catalunya recullen les principals conclusions dels informes sectorials elaborats per la Unitat d'Estratègia i Intel·ligència Competitiva d'ACCIÓ. Els informes sectorials analitzen en profunditat cada sector i inclouen mapejos empresarials que ofereixen una radiografia clara i entenedora de cada sector objecte d'estudi.

El Flaix Sectorial destaca els principals indicadors de cada sector, com ara número d'empreses i facturació. El document posa el focus també en els principals segments de cada sector i en una descripció de les empreses a partir de la seva mida, trajectòria i grau d'internacionalització.

En funció de l'informe, el flaix inclou les oportunitats empresarials i els reptes en els àmbits de clústers, innovació, internacionalització, inversió estrangera, entre d'altres.
Flaix Sectorial del sector dels mitjans de producció agrícola

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al sector dels mitjans de producció agrícola ofereix una visió ràpida i actualitzada del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica? A quines demarcacions catalanes té més pes? Quins reptes de futur ha d'afrontar?

 

 

Flaix Sectorial del sector químic

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al sector químic ofereix una visió ràpida i actualitzada del sector a Catalunya, i de les oportunitats que ofereix per a la inversió estrangera. Així, coneixerem la dimensió del sector i els seus subsectors punters, però també oportunitats de negoci i avantatges competitius del sector a Catalunya.

 

 

Flaix Sectorial de Packaging

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al packaging ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica del sector? A quines demarcacions catalanes té més pes el sector? Quins reptes de futur ha d'afrontar?

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)