Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Monogràfic

Flaixos Sectorials de Catalunya

28-07-2017
279 visites
Els Flaixos Sectorials de Catalunya recullen les principals conclusions dels informes sectorials elaborats per la Unitat d'Estratègia i Intel·ligència Competitiva d'ACCIÓ. Els informes sectorials analitzen en profunditat cada sector i inclouen mapejos empresarials que ofereixen una radiografia clara i entenedora de cada sector objecte d'estudi.

El Flaix Sectorial destaca els principals indicadors de cada sector, com ara número d'empreses i facturació. El document posa el focus també en els principals segments de cada sector i en una descripció de les empreses a partir de la seva mida, trajectòria i grau d'internacionalització.

En funció de l'informe, el flaix inclou les oportunitats empresarials i els reptes en els àmbits de clústers, innovació, internacionalització, inversió estrangera, entre d'altres.
Flaix Sectorial de Packaging

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al packaging ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica del sector? A quines demarcacions catalanes té més pes el sector? Quins reptes de futur ha d'afrontar? Tot això i més al flaix sectorial del packaging a Catalunya.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)