Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Oportunitats de negoci a Cuba

01-06-2017
330 visites
Cuba ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com la biotecnologia, les infraestructures i la construcció, el turisme i la tecnologia per a l'alimentació. Les exportacions catalanes del 2016 se situen en el segon millor registre de la sèrie històrica, assolint els 275,2 milions d'euros. Catalunya exporta principalment a Cuba productes de maquinària (22,2%), pintures i matèries colorants (9,1%) i matèries plàstiques (8,5%). Les exportacions catalanes a Cuba representen el 30,3% de les exportacions de l'Estat espanyol al territori.

Oportunitats per a empreses catalanes a Cuba

 

BIOTECNOLOGIA

Aplicacions informàtiques per programar solucions per a l’agenda digital de les administracions públiques i per al sector ciutat intel·ligent (energia, mobilitat, edificació...).

 

CONSTRUCCIÓ I INFRAESTRUCTURES

La capacitat de generació de divises per part de Cuba depèn directament de la seva capacitat d'atendre el flux creixent de nou turisme internacional. Es requereix nova infraestructura hotelera a Cuba, que permeti crear entre 60 i 70 mil noves places hoteleres en els propers 5 anys. Per tant, és imprescindible disposar de maquinària, equips, materials i subministres per a la construcció d'infraestructura hotelera, així com per a la seva renovació, i d'infraestructures urbanes i de transport.
 

 

TECNOLOGIES PER A L'ALIMENTACIÓ

El Ministeri d'Indústries Alimentàries defineix, mitjançant la presentació de la Cartera d'Oportunitats d'inversió, una estratègia d'importacions de productes alimentaris combinada amb l'establiment de projectes industrials d'elaboració d'aliments processats. Hi ha oportunitats per a línies industrials i béns d'equip per a l'elaboració de productes, escorxament, processament i envasament industrial de cultius (cítrics, plàtan etc.) i producció agropecuària (productes derivats del porc, producció bovina-productes lactis, producció avícola i derivats de l'ou) i elaboració industrial de plats preparats.

 

TURISME

Les polítiques de foment de la iniciativa microempresarial que ofereix serveis turístics, juntament amb la necessitat d'oferir serveis de restauració per al creixent nombre de turistes que rep l'illa, estan desenvolupant un sector restaurador. Aquest sector restaurador requereix tot tipus d'equipament i subministres per al canal restaurador-horeca, incloent serveis de restauració. Es necessiten models de gestió per al sector horeca (hosteleria i restauració) i capacitació per a la valorització del patrimoni històric i cultural (Ciutat Vella de l'Havana).

Mira't la presentació

Oportunitats de negoci a Cuba

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)