Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Altres publicacions

Més de 2.600 pimes catalanes reben suport de la xarxa europea EEN

Autor: ACCIÓ
Format: Publicació en PDF
Idioma: Català
23-03-2017
1278 visites
L'Enterprise Europe Network (EEN) proporciona assessorament a petites i mitjanes empreses de més de 60 països per afavorir el seu creixement i la creació d’ocupació.


A Catalunya està gestionada per ACCIÓ en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consell General de Cambres, i en els últims dos anys ha impulsat l’activitat de més de 2.600 pimes catalanes. Consulteu el balanç de l’EEN per al període 2015-2016.

La xarxa EEN és una iniciativa creada l’any 2008 cofinançada per la Comissió Europea i formada per més de 600 organismes de promoció econòmica, empresarial i tecnològica de 66 països.

Aquest balanç posa de manifest la tasca que ofereix la xarxa a les empreses per innovar i internacionalitzar-se. Entra a formar part de l’EEN!

  • Més de 2.600 pimes catalanes han rebut suport de la xarxa EEN durant els anys 2015 i 2016.
  • Entre les principals activitats de l’EEN, destaca l’assessorament a empreses catalanes sobre oportunitats de negoci i legislació europea, la cerca de socis per a projectes empresarials internacionals, l’accés a programes europeus de finançament (Horizon 2020) i l’assistència en la transferència de coneixement, tecnologia i innovació.
  • A Catalunya també ha organitzat diverses missions empresarials i 70 Brokerage Events (trobades bilaterals) en el marc de fires com el Mobile World Congress o l’Internet of Things Solutions World Congress.
  • El consorci també ha posat en marxa entre el 2015 i el 2016 més de 220 actes de sensibilització i formació arreu de Catalunya, que han comptat amb una participació superior als 10.000 assistents.
Mira't la presentació

Balanç de la xarxa EEN a Catalunya

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)
Arxivat a
een