Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Informes de la Xarxa Exterior d’ACCIÓ

Estudi de mercat sobre l'aqüicultura a França i Catalunya

Autor: ACC1Ó
Format: Publicació en PDF
Idioma: Català
Pàgines: 15
20-12-2011
1222 visites
Estudi comparatiu dels sectors aqüícoles a França i Catalunya en el qual es fa evident que el sector aqüícola francès està molt desenvolupat i en gran fase d'expansió, mentre que el sector català encara és molt jove i està format per unes poques grans empreses que són les que s'emporten més de la meitat de la quota de mercat.

La primera part es basa en un estudi aprofundit sobre el sector francès i s’inclouen xifres de producció, importacions, exportacions, principals espècies produïdes i per volum de vendes, juntament amb els principals socis comercials i canals de distribució entre d'altres.
La segona part, tracta sobre la situació i les perspectives del sector a Catalunya, juntament amb les principals espècies produïdes i el principal clúster del sector.
Com a conclusions generals veiem clarament que el sector aqüícola francès està molt desenvolupat i en gran fase d’expansió mentre que el sector català encara és molt jove i està format per unes poques grans empreses que són les que s’emporten més de la meitat de la quota de mercat mentre que la resta són petites empreses, sovint familiars, amb poca capacitat d’exportació.
 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)