Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Sistemes tècnics intel·ligents a Alemanya: un pas més enllà en la Indústria 4.0

27-01-2016
1713 visites
Europa aposta per fomentar la Indústria 4.0, el nou model industrial nascut de la fàbrica intel·ligent i d'una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per la Internet de les coses. Els canvis en el teixit empresarial que impulsa la Indústria 4.0, sobretot en l'aplicació de les TIC en la gestió de plantes productives, genera nous reptes i noves oportunitats.

En la sessió del passat 18 de gener es van donar a conèixer les principals novetats i tendències en la Indústria 4.0 que podràs trobar en les següents presentacions.

Mira't la presentació

The German Leading-Edge Cluster Intelligent Technical Systems "OstWestfalenLippe" (it's OWL): Regionally embedded and globally linked

Presentació del clúster d’empreses alemany “it’s OWL” (Intelligent Technical Systems OstWestfalenLippe), posant l’accent en els casos d’èxit de l’empresa Claas i de la start-up TopoCare, en la Industria 4.0.

 

 

 

Eurecat approach to Industry 4.0

Presentació de l’oferta tecnològica amb què Eurecat compta en l’àmbit de la Indústria 4.0, així com alguns exemples que ja ha implementat.

 

 

Industrial success cases: M2M CLOUD FACTORY

Presentació de Jaume Rey, fundador i CEO de l’empresa M2M Cloud Factory. Explica els mites i realitats de la implantació de la Industria 4.0 i la Internet of Things en l'actualitat. L'empresa aporta solucions tecnològiques en aquest àmbit, i obrirà properament oficina a Alemanya.

 

 

Industrial success cases: MANUFACTURA MODERNA DE METALES

Presentació del cas d’èxit industrial en l’aplicació de la tecnologia de la Industria 4.0 a l’empresa per part de Jordi Priu, CEO de Manufactura Moderna de Metales.

 

 

 

 

 

Industrial success cases: INNOVAE

Presentació de les aplicacions que l’empresa Innovae pot aportar als processos industrials de tercers, és a dir, les possibles aplicacions de la Industria 4.0 als processos de qualsevol altra empresa d’àmbit industrial.

 

 

Mission Industry 4.0 to Germany in June 2016

Presentació de la missió que ACCIÓ té programada pel mes de maig del 2016 a la regió North Rhine-Westphalia d’Alemanya i que tindrà com a element principal la Indústria 4.0.

 

 

Financial instruments to support bilateral projects between Germany and Catalonia

Presentació de les principals característiques del programa d'ajuts a projectes d'R+D Catalunya-Alemanya.

 

 

 

 

 

 

 

Anella Industrial

Presentació de l’anella industrial 4.0, la plataforma de la Smart Industry a Catalunya.

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)