Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Avantatges fiscals per als models de negoci basats en la transferència tecnològica

06-07-2016
1015 visites
El Patent Box és una mesura fiscal que permet reduir la tributació dels ingressos lligats a la transferència d'un coneixement generat per una empresa.
Vols aprofitar els incentius fiscals perquè la teva empresa sigui més innovadora? Des d'ACCIÓ t'ajudem a identificar l'incentiu fiscal que millor s'adapta a les teves necessitats i t'orientem en la seva aplicació. Contacta amb nosaltres
Vols assistir a les properes sessions d'aquesta temàtica? Consulta el calendari

Aquesta mesura que aplica a patents, know-how empresarial i models d’explotació com franquícies, permet maximitzar els beneficis empresarials. D’una banda, perquè l'aplicació de l'incentiu (fins al 60% dels ingressos generats per la cessió de know-how industrial o comercial a una tercera entitat) és transparent fiscalment, fins i tot, si la transferència s’aplica entre empreses vinculades. D’altra banda, perquè posa en valor la transferència tecnològica com a estratègia de negoci complementaria a la comercialització directa d’un producte o servei.

Aquests materials et permetran aprofundir en l’incentiu fiscal a la transferència de tecnologia conegut com a Patent Box. A les presentacions trobaràs quines són les expectatives en relació a la propera reforma fiscal i coneixeràs les eines disponibles a través de l’EEN i els programes d’ACCIÓ per facilitar els processos de transferència de tecnologia.

Mira't la presentació

El Patent Box com a incentiu a la valorització dels actius intangibles: context, aplicabilitat i novetats

Noelia Escobar, gerent Grupo SCA
Rosario Echeverría, directora de l'assessoria jurídica Clarke, Modet & CO

 

 

 

Programes d'ACCIÓ al suport d'incentius fiscals i de la transferència de tecnologia

Eugenia Guerrero, departament d'R+D empresarial d’ACCIÓ

 

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)