Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere

Eines per finançar el teu projecte internacional d'R+D i innovació

09-06-2016
1118 visites
Amb la finalitat d'afavorir la realització de nous projectes d'R+D i innovació a nivell internacional, des d'ACCIÓ hem estructurat un seguit d'eines per facilitar aquesta tasca a les empreses amb projectes de recerca, desenvolupament i innovació.
Vols assessorament per finançar el teu projecte internacional d'R+D i innovació? Consulta amb els nostres experts
Mira't la presentació

SME Instrument

L’SME Instrument és un programa de la Comissió Europea emmarcat en l’Horitzó 2020, que ofereix subvencions a fons perdut a les pimes amb projectes innovadors de gran impacte i amb un alt potencial de creixement internacional. El programa compta amb un pressupost de 3.000 M€ per al període 2014-2020, repartit en convocatòries periòdiques que s’obren cada 3 mesos aproximadament. A diferència de la majoria de convocatòries de l’Horitzó 2020, l’SME Instrument permet a les pimes presentar els seus propis projectes i fer-ho de manera individual, sense necessitat de formar consorci.

 

 

Serveis d'Innovació i Cooperació Tecnològica Internacional

El Programa d’Innovació i Cooperació tecnològica internacional ofereix suport a les empreses i als centres tecnològics de Catalunya a accedir als mercats internacionals a través de la comercialització de la seva tecnologia, cooperant amb socis d’altres països i amb serveis de representació i networking dels quals les empreses i centres catalans se’n poden beneficiar.

 

 

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)