Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Guies d´innovació i internacionalització

Guia pràctica de gestió de projectes europeus

Autor: ACC1Ó
Format: Llibre
Idioma: Català
Pàgines: 140
ISBN: 9788439381426
01-10-2009
7474 visites
Facilita i fomenta una bona preparació de projectes futurs i és una eina útil en la gestió de projectes en general i, més concretament, en els projectes cooperatius europeus. Inclou nombrosos exemples i casos d'èxit d'empreses que tenen projectes finançats i informació sobre l'estructura del 7è Programa Marc.

Analitza l’entorn de finançament europeu, el seu funcionament i el marc jurídic. També presenta diferents programes marc, els beneficis de crear un consorci internacional per dur-los a terme, entre d’altres. Recull les diferents fases dels projectes europeus, des de la preparació de la proposta fins a la seva execució.

 

S’hi destaca la importància de la gestió dels projectes europeus, així com la necessitat d’elaborar un bon pla de treball i de controlar la seva execució. Identifica els diferents nivells operatius dins un projecte (direcció científica, gestió de projecte i suport administratiu i financer) i presenta les solucions més freqüents per organitzar la gestió.

 

Indica els diferents plans que convé elaborar i executar per a que el projecte europeu tingui èxit com són el pla de negoci, el de comunicació i el d’ús i disseminació dels resultats. A més, exposa 70 situacions freqüents i les seves solucions possibles.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)