Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem continguts de les temàtiques més estratègiques i actuals per al creixement de l'empresa catalana, recollides en jornades i treballs monogràfics.

Esmorzars d´innovació

Urbiotica: Els 3 elements essencials per consolidar-se a la Internet de les Coses

Quines són les claus per consolidar un negoci tecnològic al mercat? Com posicionar-lo, a més, com a referent amb l'objectiu de sensibilitzar les pimes sobre la importància de la gestió de la innovació a les empreses? Urbiotica, empresa de base tecnològica creada el 2008, ofereix productes i solucions per a la millora de l'eficiència en la gestió de les ciutats, gràcies a la tecnologia basada en xarxes de sensors sense fil i l'anomenada Internet de les coses. Les seves solucions són capaces de captar processos en temps real del que passa a aquests entorns dispersos i els permet competir internacionalment.
01-10-2015
0 Comentaris
1030 Visites

Esmorzars de finançament

Millorar la societat amb inversions d'impacte

Invertir en projectes que no només tenen un retorn econòmic, sinó que donen solució a una necessitat de la societat és el que anomenem inversions d'impacte. Els emprenedors socials tenen l'oportunitat de desenvolupar un model econòmic més just, inclusiu i sostenible desenvolupant projectes en diversitat de sectors com l'educació, les tecnologies netes o la salut.


21-09-2015
0 Comentaris
1605 Visites

Altres jornades i fires

Bizbarcelona 2015

El saló Bizbarcelona és una de les millors plataformes per a la creació, internacionalització i finançament empresarial. Enguany s'ha incrementat un 26% la visita de petits i mitjans empresaris respecte el 2014, i els emprenedors han tornat a acudir al saló per trobar solucions, inspiració i finançament per materialitzar les seves idees i projectes de negoci.
12-09-2015
0 Comentaris
1449 Visites

Esmorzars de finançament

5 dubtes que no et vas plantejar en constituir la societat

Quins tipus de societat existeixen i quina és la normativa essencial que cal saber abans d'engegar-ne alguna? A propòsit del patrocini de Deloitte del Congrés Catalunya Emprèn, on els projectes seleccionats reben de part de la consultoria un matí de formació, ACCIÓ ha convidat tres assessors de Deloitte —especialitzats en l'àmbit laboral, mercantil i fiscal— a un Esmorzar de Finançament per tal d'esclarir tots aquells dubtes recurrents que poden aparèixer a l'hora de constituir una societat.
21-07-2015
0 Comentaris
1841 Visites

Esmorzars d´innovació

ÁREAS, transformar productes en vivències úniques

Xavier Torrents és director d'Innovació d'Áreas, multinacional fundada el 1968 dedicada a la restauració en espais concessionals com aeroports, recintes firals o autopistes. La companyia ja és present a 13 països i disposa de 1114 establiments en l'actualitat, mantenint una clara aposta per la innovació tant pel que fa a processos d'intel·ligència de mercat com per l'aplicació de nous continguts de restauració.
16-07-2015
0 Comentaris
784 Visites

Setmana de la internacionalització

Setmana de la Internacionalització 2015

Veure món, viatjar. A qui no li agrada fer les maletes durant uns dies i descobrir què s'amaga més enllà de les fronteres conegudes? Per a l'empresa catalana, però, la internacionalització ja no és un passatemps. No ha de ser aquella eterna assignatura pendent, o el petit departament oblidat. Quan el mercat és el món, exportar és una fita inajornable.

A la Setmana de la Internacionalització 2015, les empreses catalanes van poder conèixer de primera mà els casos d'èxit més interessants, els consells i les recomanacions imprescindibles. La maleta, el bitllet d'avió i els idiomes a punt, que és l'hora de ser internacionals.
01-07-2015
0 Comentaris
5298 Visites

Fòrum d´inversió

2n Congrés Catalunya Emprèn

El passat 4 de juny més de 2.000 emprenedors, empresaris i inversors es van aplegar al 2n Congrés Catalunya Emprèn. Un espai de trobada que, alhora, va acollir la XX Edició del Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ. L'acte va comptar amb la conferència inaugural de Bill Aulet, director del Martin Trust Center for MIT i professor de la Sloan School of Management del MIT. Després de la lliçó d'Aulet, els assistents es van repartir en cinc taules rodones abans d'assistir a les presentacions dels emprenedors per decidir els guanyadors del Fòrum d'Inversió.
08-06-2015
0 Comentaris
5868 Visites

Esmorzars d´innovació

IMC Toys, jugant amb la innovació

Miguel Ángel Fernández és R&D Manager d'IMC Toys, empresa fundada fa 35 anys per socis apassionats de la joguina. La companyia manté una clara aposta per la innovació com a motor de desenvolupament i de creixement sostenible, fet que l'ha portat avui dia a ser present a més de 50 països.
16-05-2015
0 Comentaris
1349 Visites

Indústria 4.0, el futur de la indústria a Europa

Europa aposta per fomentar la indústria 4.0, el nou model d'indústria nascut de la fàbrica intel·ligent i d'una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per la Internet de les coses (IOT). La indústria 4.0 aviat impulsarà canvis fonamentals en el teixit empresarial català, fet que generarà nous reptes i noves oportunitats.

Conferència
01-05-2015
0 Comentaris
1058 Visites

Esmorzars de finançament

4 píndoles per a emprenedors

Es pot emprendre sense recursos? Coneixes el Bootstrapping? I el crowfunding? Des de la seva experiència com a emprenedor, consultor i directiu, Marc Fernàndez ha recopilat una sèrie de consells per a emprenedors que recull en el seu llibre Jo emprenc! 20 píndoles per a emprenedors. Marc Fernàndez actualment lidera INNIO, una acceleradora d'idees que ajuda a les empreses a innovar i millorar el seu posicionament al mercat.
21-04-2015
0 Comentaris
1688 Visites
S'han trobat 277 resultats
de 41 a 50