Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem continguts de les temàtiques més estratègiques i actuals per al creixement de l'empresa catalana, recollides en jornades i treballs monogràfics.

Esmorzars d´innovació

El repte de ser el primer

Cooltra ha apostat per un model de negoci innovador com a palanca per a l'expansió de la seva empresa de lloguer de motocicletes. Ha desenvolupat el motosharing, un nou servei que se centra en el concepte de pagament per ús i que integra tecnologia per oferir servei al lloc i al moment que el client ho necessita, a través d'una aplicació mòbil.
15-07-2016
0 Comentaris
1716 Visites

Altres jornades i fires

Bizbarcelona 2016

En la sisena edició del Bizbarcelona, el saló per a pimes, emprenedors i autònoms, s'han presentat experiències i s'han abordat temàtiques diverses per millorar la competitivitat de projectes de negoci i d'empreses ja en funcionament.
04-07-2016
0 Comentaris
1489 Visites

Setmana de la internacionalització

Setmana de la Internacionalització 2016

Per conèixer les tendències d'internacionalització del teu sector i les oportunitats de negoci al món. Per trobar nous mercats on exportar o implantar-te. Per impulsar un projecte d'innovació internacional... Descobreix les idees extretes dels seminaris especialitzats sobre regions i països emergents que es van presentar durant la Setmana de la Internacionalització d'ACCIÓ.
29-06-2016
0 Comentaris
3083 Visites

Monogràfic

Innovació Alimentària en Clústers

Novetats i tendències innovadores en l'àmbit alimentari presentades per representants dels sis clústers del sector que formen part del Programa Catalunya Clústers.
07-06-2016
0 Comentaris
1993 Visites

Esmorzars de finançament

Incentius fiscals, estructures d'inversió i altres coses

En plena campanya de la declaració de la renda repassem les deduccions fiscals que l'administració posa a disposició dels contribuents per reduir la factura fiscal. En concret, els incentius fiscals per a inversors de start-ups.
02-06-2016
0 Comentaris
1386 Visites

Esmorzars d´innovació

Embotits Salgot: alimentant la innovació des de 1928

L'ecoinnovació ha permès a l'empresa càrnia de productes gurmet, Salgot, ampliar mercats a nivell internacional i guanyar prestigi de marca, alhora que oferir un impacte positiu sobre el medi ambient.
18-05-2016
0 Comentaris
1138 Visites

Esmorzars de finançament

L'empresa més feliç del món

David Tomás, emprenedor, inversor i autor del llibre "La empresa más feliz del mundo", dóna les claus per fer créixer un negoci, crear equips d'alt rendiment que generin retorn i, en definitiva, construir la millor empresa del món per treballar.
28-04-2016
0 Comentaris
2966 Visites

Esmorzars de finançament

Tens una start-up?

Luís Martín Cabiedes, business angel amb una dilatada experiència en projectes d'Internet, descobreix les claus per tenir èxit en una start-up. L'autor del llibre ¿Tienes una start-up? anima els emprenedors a gastar totes les energies a trobar clients, més que inversors.
01-04-2016
0 Comentaris
2717 Visites

Monogràfic

Els hubs tecnològics de la Costa Oest dels EUA

Silicon Valley és un pol d'atracció mundial per a empreses tecnològiques per la seva capacitat de concentrar talent, innovació i capital. En qualsevol cas, no és fàcil accedir-hi, ja que és un ecosistema complex i presenta algunes barreres d'entrada com els costos elevats. Com a alternativa, el fort creixement del sector tecnològic en els estats de la Costa Oest dels EUA –concretament en àrees properes a Silicon Valley com Seattle, Austin, Boulder o Los Angeles–, ha obert noves oportunitats de negoci per a les empreses que volen invertir o fer cooperació tecnològica als Estats Units.
09-03-2016
0 Comentaris
995 Visites

Esmorzars d´innovació

Competir amb ecoinnovació: un exemple en teixits sanitaris

L'ecoinnovació crea beneficis econòmics i avantatges competitius en el mercat, alhora que facilita un impacte positiu sobre el medi ambient. Aquelles empreses que innovin per crear solucions sostenibles, que facin un ús més racional dels recursos i que redueixin l'impacte mediambiental, poden ser més competitives. És l'exemple d'AXIOMA Solucions, una companyia de l'àmbit de la salut.
08-03-2016
0 Comentaris
1515 Visites
S'han trobat 276 resultats
de 21 a 30