Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem continguts de les temàtiques més estratègiques i actuals per al creixement de l'empresa catalana, recollides en jornades i treballs monogràfics.

Esmorzars de finançament

L'adaptació de les grans empreses a les novetats tecnològiques

En aquest esmorzar d'ACC1Ó es va analitzar cap a on van les tecnologies del futur i com s'estructuren i operen les grans empreses per mantenir-se al capdavant de la innovació. Per fer-ho hem convidat al Sr. Carlos Domingo, Director de Telefónica I+D.
25-05-2010
0 Comentaris
1831 Visites

Esmorzars de finançament

L'emprenedor, cavall guanyador?

La principal clau de l'èxit d'una iniciativa empresarial és el mateix emprenedor. En aquest Esmorzar van analitzarar els trets comuns que caracteritzen els emprenedors, amb la doble finalitat que aquests es puguin 'auto diagnosticar' i els inversors puguin identificar adequadament si el nou company de viatge és l'adequat.
04-05-2010
0 Comentaris
2758 Visites

Jornades de Clústers

Brokerage Event Alimentària 2010

Dins el marc de la Fira Alimentària, es va celebrar la primera edició d'Alimentària 2010 Brokerage Event, organitzat per l'Enterprise Europe Network Catalonia amb l'objectiu d'ajudar les empreses catalanes a trobar socis comercials i tecnològics per participar en projectes europeus i internacionals.
08-04-2010
0 Comentaris
1801 Visites

Esmorzars de finançament

La integració postfusió

En aquest esmorzar d'ACC1Ó, que va tenir lloc el 22 de març del 2010, Jordi Schoenenberger, Soci de Deloitte, ens va il·lustrar sobre els trets essencials a tenir en compte sobre una integració financera en processos de fusió. Per la seva banda, Pablo de Muller, Director del Fons de Capital Risc SumaCapital, ens va destacar el procés de fusió en si mateix.
22-03-2010
2 Comentaris
3468 Visites

Esmorzars de finançament

Emprenedors que inverteixen. Sector Internet

L'Esmorzar va girar al voltant de la figura de l'emprenedor que passar a convertir-se en Bussines Angel o inversor privat. Aquest perfil d'inversor a més de capital aporta també amb coneixement afegit del sector que resulta molt interessant a l'hora de buscar i valorar nous projectes.
Conferència
19-02-2010
0 Comentaris
3513 Visites

Esmorzars de finançament

Avaluant l'equip directiu

En aquest Esmorzar es va veure, mitjançant un exemple pràctic, quins són els punts a tenir en compte en una Due Diligence de RRHH, com identificar les persones clau dins l'organització i com valorar-ne el seu Know How tècnic, la seva xarxa d'influències, el seu lideratge intern i de mercat, i la seva capacitat per afrontar els reptes corresponents a cada una de les fases de creixement empresarial.
28-01-2010
0 Comentaris
2769 Visites

Fòrum OME

Fòrum OME 2009

El 5è Fòrum de l'Observatori de Mercats Exteriors va presentar i va posar en debat la magnitud, l'impacte i la profunditat dels canvis actuals, que signifiquen un punt d'inflexió cap a un món diferent.
13-01-2010
0 Comentaris
5005 Visites

Jornades Eurocom

Eurocom 2009

La Jornada Euroecom '09, celebrada l'11 de desembre al CaixaForum de Barcelona, va consolidar l'idea que les habilitats digitals dels professionals de qualsevol àmbit i dels directius i gestors de les organitzacions, són un factor de competitivitat clau per a les empreses i no només una eina del departament de màrqueting i comunicació.
12-01-2010
0 Comentaris
3812 Visites

Esmorzars de finançament

Emprenedor, tinc una pregunta per a vostè

Aquest esmorzar d'ACC1Ó es va centrar en els elements essencials per a tenir èxit en el projecte empresarial. Van participar el Sr. Osvald Martret, soci fundador de Drivalia -empresa que ofereix serveis de xofers a tot el món-, el Sr. Miguel Ángel Herranz, CEO de Thrombotargets -Empresa del sector Biotech-, i el Sr. Marc Bonavia, soci fundador de SITMobile -empresa del sector TIC que ofereix serveis de mobilitat
Taula rodona
17-12-2009
0 Comentaris
1371 Visites

Esmorzars de finançament

Atraure capital de risc internacional

En aquest esmorzar d'ACC1Ó, es va analitzar com aconseguir inversió de capital internacional presenta oportunitats i beneficis per a l'empresa. Amb l'experiència d'un cas real d'una empresa catalana (Privalia, amb el suport de Nauta Capital) s'il·lustraren aquests aspectes.
18-11-2009
2 Comentaris
2696 Visites
S'han trobat 290 resultats
de 271 a 280