Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem continguts de les temàtiques més estratègiques i actuals per al creixement de l'empresa catalana, recollides en jornades i treballs monogràfics.

Fòrum d´inversió

Fòrum d'Inversió 2017

El Fòrum d'Inversió és i l'escenari ideal per conèixer els millors projectes empresarials. Les start-ups tenen l'oportunitat de presentar el seu projecte davant d'un gran nombre d'inversors i de fons de capital risc predisposats. Per la seva banda, els inversors coneixen de la mà dels seus propis impulsors, projectes amb alt potencial de creixement. A més, suposa un punt de trobada i connexió entre emprenedors i inversors a Catalunya.
18-07-2017
0 Comentaris
3555 Visites

Fòrum d´inversió

XXI Fòrum d'Inversió

El Fòrum d'Inversió és el principal punt de trobada i connexió entre emprenedors i inversors a Catalunya. Es tracta d'un esdeveniment, amb un format innovador i dinàmic, on l'emprenedor té l'oportunitat de presentar el seu projecte davant d'un gran nombre d'inversors i de fons de capital risc predisposats. Per la seva banda, els inversors coneixen de la mà dels seus propis impulsors, projectes empresarials amb alt potencial de creixement.
27-07-2016
0 Comentaris
3349 Visites

Fòrum d´inversió

2n Congrés Catalunya Emprèn

El passat 4 de juny més de 2.000 emprenedors, empresaris i inversors es van aplegar al 2n Congrés Catalunya Emprèn. Un espai de trobada que, alhora, va acollir la XX Edició del Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ. L'acte va comptar amb la conferència inaugural de Bill Aulet, director del Martin Trust Center for MIT i professor de la Sloan School of Management del MIT. Després de la lliçó d'Aulet, els assistents es van repartir en cinc taules rodones abans d'assistir a les presentacions dels emprenedors per decidir els guanyadors del Fòrum d'Inversió.
08-06-2015
0 Comentaris
6555 Visites

Fòrum d´inversió

I Congrés Catalunya Emprèn

El I Congrés Catalunya Emprèn, que va incloure la XIX edició del Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ, va ser l'escenari de conferències, sessions de networking, experiències en corporate venturing i de la presentació dels projectes amb més potencial de negoci de tot el país.
22-07-2014
0 Comentaris
3872 Visites

Fòrum d´inversió

XVIII Fòrum d'Inversió

El passat 29 de gener, més de 600 professionals, emprenedors i inversors, nacionals i internacionals, es van reunir a Barcelona en el marc del 18è Fòrum d'Inversió, el punt de trobada entre fons d'inversió, xarxes d'inversors privats, emprenedors i altres agents empresarials de referència a Catalunya.
31-01-2013
0 Comentaris
3732 Visites

Fòrum d´inversió

XVII Fòrum d'Inversió

El passat 2 de desembre, més de 500 professionals, emprenedors i inversors, nacionals i internacionals, es van reunir a Barcelona en el marc del 17è Fòrum d'Inversió, el punt de trobada entre fons d'inversió, xarxes d'inversors privats, emprenedors i altres agents empresarials de referència a Catalunya.
30-11-2011
0 Comentaris
6358 Visites

Fòrum d´inversió

XVI Fòrum d'Inversió

El passat 20 d'octubre es va celebrar el XVI Fòrum d'Inversió, on emprenedors i inversors van trobar-se per fer networking i compartir coneixement orientat a generar oportunitats de negoci.
28-10-2010
0 Comentaris
4087 Visites

Fòrum d´inversió

XV Fòrum d'Inversió

El XV Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó s'ha celebrat el 17 de juny dins l'àmbit del Hit Barcelona. L'esdeveniment ha estat un punt de trobada únic entre projectes innovadors amb gran potencial de creixement, les millors iniciatives empresarials de Catalunya i un gran nombre d'inversors i agents empresarials amb la finalitat de generar relacions a llarg termini i ampliar la seva cartera de contactes.
30-06-2009
0 Comentaris
5375 Visites