Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Jornades i monogràfics
Setmana de la internacionalització

Setmana de la Internacionalització 2017

Connecta't a ACCIÓ
Organitzador: ACCIÓ
Lloc: Barcelona
Data: Del 12 al 15 de juny de 2017
27-06-2017
1555 visites
Per tal d'afavorir la connexió de les empreses catalanes al món, ACCIÓ organitza la Setmana de la Internacionalització, on els empresaris poden conèixer de primera mà la realitat econòmica, política i empresarial de 110 mercats, i trobar oportunitats de negoci i tendències del seu sector.
Coneix quines són les oportunitats de negoci més destacades del teu sector, fent servir el nostre recomanador d'oportunitats.

Durant la Setmana de la Internacionalització s’han realitzat més de 1.000 entrevistes d’empreses catalanes amb els directors de les 39 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions per tal de resoldre dubtes sobre com comercialitzar els seus productes a l’exterior. Un dels serveis que més sol·liciten les empreses a les Oficines Exteriors és la cerca de distribuïdors, socis i clients finals al país de destí.

L’esdeveniment també ha servit per explorar, a través de seminaris especialitzats, les possibilitats que ofereixen els nous mercats emergents, les noves tendències dels consumidors, nous tipus de clients o els avenços en alguns sectors empresarials concrets.

Com a novetat, en aquesta 24a edició de la Setmana de la Internacionalització s’ha celebrat una plenària dedicada a descobrir les principals tendències empresarials que afectaran el món dels negocis en un futur immediat. Després de la sessió, els empresaris també han pogut connectar-se amb altres empreses i centenars d’experts tecnològics i internacionals a través del networking que ha servit per posar punt i final a l’esdeveniment.

Descobreix com ha estat la Setmana de la Internacionalització a través d’aquest vídeo resum:


Disrupció 2020. Manual pràctic per caçar tendències, saltar barreres i fer negoci demà mateix

Descobreix les idees, tensions, oportunitats i una visió completa i complexa de quins seran els principals factors de canvi que afectaran les nostres empreses els propers anys a través del vídeo íntegre i la presentació dels resultats d'un estudi basat en 30 entrevistes en profunditat realitzades a empresaris influents.

 

 

 

 

Àfrica oriental: noves fronteres de negoci

Coneix les economies més importants de la regió, els sectors més dinàmics i les principals oportunitats de negoci que l'Àfrica oriental ofereix a les empreses catalanes. Una zona emergent amb més de 260 milions de potencials consumidors i amb un creixement anual del 6,3%, que gairebé duplica la mitjana africana.

 

 

 

 

Obrint el mercat de les licitacions internacionals

El mercat creixent de les licitacions internacionals representa entre el 15% i el 20% del PIB mundial i, en molts casos, arriba a suposar el 50% dels pressupostos de les administracions públiques. Descobreix quins actors cal conèixer, algunes bones pràctiques, els principals mercats i les vies d'accés.

 

 

 

 

Alimentació personalitzada i saludable

Consulta els continguts sobre les oportunitats de negoci al voltant del món de l'alimentació, com l'e-commerce transforma les pautes de consum i els models de negoci, i quins reptes es deriven d'un sector que evoluciona cap a un consumidor més exigent, més informat i molt més selectiu a l'hora de fer la seva cistella de la compra.

 

 

 

 

Transformant la indústria del packaging: oportunitats d'ecoinnovació

L'economia circular, els nous materials i els valors i hàbits dels consumidors estan revolucionant la indústria del packaging. Coneix les principals tendències, els models de negoci disruptius i les tecnologies que fan possible que empreses tradicionals puguin aprofitar les oportunitats de negoci en altres mercats.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)