Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

MEDTEP

MedTep

MedTep és una empresa catalana que ha desenvolupat un servei en línia de prestació, seguiment i diagnosi mèdica. Es tracta d'una plataforma digital que permet a pacients i metges fer un seguiment més acurat i personalitzat dels tractaments mèdics.
Vídeocas
19-03-2015
0 Comentaris
589 Visites

SALGOT

Salgot

Des del 1928, la família Salgot elabora alguns dels millors embotits de Catalunya. Molt lligada al territori i compromesa amb el medi ambient, des del primer dia l'empresa ha fet de la qualitat el seu valor principal. Avui, amb vora de 70 treballadors, Salgot és una marca de referència i s'ha consolidat com a producte gourmet.
Vídeocas
12-03-2015
0 Comentaris
551 Visites

L'alternativa a Silicon Valley

El director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Califòrnia, Anselm Bossacoma, explica les oportunitats detectades a la Costa Oest dels EUA, un ecosistema altament atractiu per a empreses tecnològiques i start-ups. Silicon Valley, considerada la Meca de les TIC, concentra la majoria d'empreses de nova tecnologia i d'innovació. Però recentment també s'estan consolidant altres hubs tecnològics com Seattle, Austin, Boulder o Los Angeles, que suposen una alternativa a Silicon Valley, amb els seus propis avantatges competitius.
Conferència
09-03-2015
0 Comentaris
632 Visites

SENSOTRAN

Sensotran

Sensotran és una empresa dedicada a la detecció de gasos tòxics i l'assessorament en temes de seguretat i protecció en múltiples sectors industrials. Un dels seus projectes més ambiciosos dels darrers anys ha estat el desenvolupament d'un sensor selectiu i efectiu de benzè, un gas que pot perjudicar la salut dels treballadors de la indústria petroquímica i la siderúrgia, entre d'altres.
Vídeocas
05-03-2015
0 Comentaris
480 Visites

Enric Moros

Gerent d'Obrelsa

L'infinit poder de les renovables

El mercat de les energies renovables està a Xile en el seu millor moment. En aquesta línia, a l'Amèrica Llatina es van instal·lar 625 megawatts d'energia solar fotovoltaica durant 2014, quantitat que representa un formidable augment del 370% respecte a l'any anterior, i s'espera que la xifra es tripliqui enguany, fins arribar als 2,1 gigawatts.

Cas empresarial
05-03-2015
0 Comentaris
1278 Visites

Humbert Ferrer

Director general

Aprofitant la distància curta de la "vitamina verda"

Corma és una cooperativa catalana de distribució de planta ornamental formada per 35 empreses.
Cas empresarial
22-12-2014
0 Comentaris
1216 Visites

Fran Carretero

Director d'exportació

Eficiència energètica amb la internacionalització als gens

Circutor és una empresa especialitzada en solucions globals per a l'eficiència energètica.
Cas empresarial
22-12-2014
0 Comentaris
929 Visites

Dangel Salazar

Director general i fundador

L'embranzida o des de Miami a la fi del món

Cyberall Group és una empresa dedicada a l'exportació de material elèctric, control industrial i automatització.
Cas empresarial
22-12-2014
0 Comentaris
834 Visites

Aplicada Nanopartícules

La tecnologia sostenible

Aplicada Nanopartícules és un estudi d'enginyeria de partícules inorgàniques. Amb la recerca en nanotecnologia, aquest spin-off de l'ICN2, la UAB i l'ICREA vol contribuir al desenvolupament de tecnologies més sostenibles, eficients i intel·ligents; associant llibertat i responsabilitat al seu projecte
Vídeocas
17-12-2014
0 Comentaris
1088 Visites

Biosfer Teslab

Els beneficis de la recerca

Biosfer Teslab realitza proves de diagnòstic in vitro per a l'avaluació de risc cardiovascular en pacients d'alt risc. Un exemple de recerca exitosa traslladada al mercat per retornar a la societat la inversió feta.
Vídeocas
17-12-2014
0 Comentaris
623 Visites
S'han trobat 459 resultats
de 41 a 50