Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Comexi Group

Cap a la impressió sostenible

Comexi Group és una empresa familiar catalana líder en el subministrament de béns d'equipament per a la indústria de la conversió de l'envàs flexible. En un sector amb una forta competència de grans multinacionals, Comexi ha fet de l'aposta per la sostenibilitat, la personalització de la maquinària a les necessitats del client i la proximitat, avantatges competitius.
Cas empresarial
23-12-2015
0 Comentaris
1755 Visites

Hospital Sant Joan de Déu

Aposta per la medicina transfronterera

L'Hospital Sant Joan de Déu és una institució sanitària innovadora especialitzada en infants, adolescents i dones. En un context condicionat per les restriccions pressupostàries i la baixada de la natalitat, l'Hospital ha impulsat un pla estratègic per posicionar-se al món com a referent en medicina transfronterera, sobretot pel que fa a natalitat i medicina infantil d'alta complexitat.
Cas empresarial
23-12-2015
0 Comentaris
1573 Visites

Sintagmia

Creixement a través de la diversificació de negocis

L'origen de Sintagmia és l'empresa Llop – Gestió de l'esport. Als seus inicis oferia serveis de gestió d'equipaments esportius per a administracions públiques. Després d'un període de forta expansió, els ingressos es van estancar i es va apostar pel creixement a través d'adquisicions d'empreses i del desenvolupament de conceptes innovadors.
Cas empresarial
23-12-2015
0 Comentaris
1637 Visites

Biokit

La combinació de la innovació oberta i interna a Biokit

Marta Palicio, directora d'Innovació de BIOKIT, explica que l'empresa ha detectat la necessitat d'implementar canvis per aconseguir combinar la innovació oberta amb la interna. La companyia ha analitzat les seves pròpies fortaleses i debilitats i ha decidit impulsar sistemes de gestió de la innovació i de captació d'idees internes, crear una unitat i un portal d'innovació, i millorar la gestió del coneixement i de la comunicació dins de l'empresa.
Conferència
05-12-2015
0 Comentaris
1243 Visites

Mecanitzats Muntada

Mecanitzats Muntada comercialitza la primera màquina d'entrenaments dissenyada per pilots de motocicleta, que ja fa servir Valentino Rossi

CKU28 Sport Fitness és un projecte del copilot de ral·lis Kini Muntada, Àlex Crivillé i el mecànic de Moto GP Javier Ullate, que permet entrenar les parts del cos més exercitades pels pilots de motociclisme.
Cas empresarial
27-11-2015
0 Comentaris
547 Visites

Centre de Desenvolupament de Sensors, Instrumentació i Sistemes (CD6)

L'agent TECNIO CD6 desenvolupa un làser no invasiu que detecta el pols d'un fetus en temps real

El grup de recerca universitari CD6 de la UPC ja ha patentat conjuntament amb l'empresa BCB Electrònica i Control aquest nou sistema basat en l'anàlisi del reg sanguini a través de la fotònica.
Cas empresarial
24-11-2015
0 Comentaris
885 Visites

IRTA - Programa Valtec

El tradicional recuit de drap de l'Empordà es reinventa i s'obre al món

El nou formatge desenvolupat per l'IRTA es conservarà durant mesos sense necessitat de cap tipus d'additiu.
Cas empresarial
20-11-2015
0 Comentaris
594 Visites

Urbiotica

"Empresa nova, producte nou, mercat nou"

Antoni Brey, CEO d'Urbiotica, ens explica, en aquest nou Esmorzar d'Innovació, els eixos en què es basa la gestió d'una empresa que tot just comença a deixar enrere l'etapa de start-up per continuar innovant i mantenint el seu lideratge internacional.
Conferència
01-10-2015
0 Comentaris
964 Visites

Setmana de la Internacionalització 2015

7 receptes d'èxit per innovar internacionalment

Condor, Digital Legends, Metalquimia, Europastry, Zanini, Reig-Jofre i Fluidra, ofereixen les reflexions i testimonis sobre el seu procés de creixement internacional.
Vídeocas
08-09-2015
0 Comentaris
4703 Visites

Áreas

Xavier Torrents: "Innovar és fonamental en un mercat ràpid i exigent"

Xavier Torrents, director d'Innnovació d'Áreas, té clar que innovar ha de ser el pa de cada dia, i mai millor dit, en un context gastronòmic actual on el pa, per exemple, s'enduu bona part de les mirades. I és que a Áreas, la innovació és un factor fonamental per la competitivitat i és clau a l'hora de dissenyar i conceptualitzar nous productes, nous projectes, noves marques, nous layouts i nous sistemes de venta.
Conferència
20-07-2015
0 Comentaris
1368 Visites
S'han trobat 474 resultats
de 41 a 50