Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

ALQVIMIA

Alqvimia

Amb 30 anys d'història, Alqvimia elabora productes d'alta cosmètica, 100% naturals i ecològics. La seva concepció holística de la bellesa i la salut, i l'impuls del seu director creatiu, Idili Lizcano, han convertit Alqvimia en una marca amb gran personalitat i reconeixement arreu del món.
Vídeocas
09-04-2015
0 Comentaris
797 Visites

Alejandro Garçon

director comercial de KH Lloreda

La lògica de la infal·libilitat

A KH Lloreda tenen bon ull per donar amb la fórmula màgica, d'això no hi ha cap mena de dubte. Saben buscar-la, saben trobar-la i es llueixen traient-li el màxim rendiment.

Cas empresarial
09-04-2015
0 Comentaris
1540 Visites

CARINSA

Carinsa

Carinsa, empresa auxiliar del sector de l'alimentació i la cosmètica, compta amb plantes de producció a Catalunya i presència en diversos països. Es tracta d'una companyia d'origen familiar molt centrada en la recerca i el desenvolupament, fet que els ha permès comptar amb un coneixement de gran utilitat per al mercat.
Vídeocas
02-04-2015
0 Comentaris
824 Visites

LAMP LIGHTING

Lamp Lighting

Lamp es dedica al disseny, la fabricació i la comercialització de sistemes d'il·luminació tècnica. La companyia treballa estretament amb arquitectes desenvolupant solucions a mida per a cada projecte i ha firmat obres de gran envergadura arreu del món.
Vídeocas
26-03-2015
0 Comentaris
627 Visites

MEDTEP

MedTep

MedTep és una empresa catalana que ha desenvolupat un servei en línia de prestació, seguiment i diagnosi mèdica. Es tracta d'una plataforma digital que permet a pacients i metges fer un seguiment més acurat i personalitzat dels tractaments mèdics.
Vídeocas
19-03-2015
0 Comentaris
658 Visites

SALGOT

Salgot

Des del 1928, la família Salgot elabora alguns dels millors embotits de Catalunya. Molt lligada al territori i compromesa amb el medi ambient, des del primer dia l'empresa ha fet de la qualitat el seu valor principal. Avui, amb vora de 70 treballadors, Salgot és una marca de referència i s'ha consolidat com a producte gourmet.
Vídeocas
12-03-2015
0 Comentaris
603 Visites

L'alternativa a Silicon Valley

El director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Califòrnia, Anselm Bossacoma, explica les oportunitats detectades a la Costa Oest dels EUA, un ecosistema altament atractiu per a empreses tecnològiques i start-ups. Silicon Valley, considerada la Meca de les TIC, concentra la majoria d'empreses de nova tecnologia i d'innovació. Però recentment també s'estan consolidant altres hubs tecnològics com Seattle, Austin, Boulder o Los Angeles, que suposen una alternativa a Silicon Valley, amb els seus propis avantatges competitius.
Conferència
09-03-2015
0 Comentaris
690 Visites

SENSOTRAN

Sensotran

Sensotran és una empresa dedicada a la detecció de gasos tòxics i l'assessorament en temes de seguretat i protecció en múltiples sectors industrials. Un dels seus projectes més ambiciosos dels darrers anys ha estat el desenvolupament d'un sensor selectiu i efectiu de benzè, un gas que pot perjudicar la salut dels treballadors de la indústria petroquímica i la siderúrgia, entre d'altres.
Vídeocas
05-03-2015
0 Comentaris
524 Visites

Enric Moros

Gerent d'Obrelsa

L'infinit poder de les renovables

El mercat de les energies renovables està a Xile en el seu millor moment. En aquesta línia, a l'Amèrica Llatina es van instal·lar 625 megawatts d'energia solar fotovoltaica durant 2014, quantitat que representa un formidable augment del 370% respecte a l'any anterior, i s'espera que la xifra es tripliqui enguany, fins arribar als 2,1 gigawatts.

Cas empresarial
05-03-2015
0 Comentaris
1364 Visites

Humbert Ferrer

Director general

Aprofitant la distància curta de la "vitamina verda"

Corma és una cooperativa catalana de distribució de planta ornamental formada per 35 empreses.
Cas empresarial
22-12-2014
0 Comentaris
1299 Visites
S'han trobat 463 resultats
de 41 a 50