Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Schuss

Botigues pròpies per aconseguir un creixement del 15%anual

Schuss aposta com a estratègia cultivar la seva marca i, per a aconseguir-ho, s'està centrant en l'obertura d'establiments propis, amb la intenció de créixer a un ritme del 15% anual. La idea no és tant substituir a les botigues multimarca, tot els problemes que aquestes tenen arraconades pels grans grups, sinó complementar-les reforçant la seva presència obrint botigues en llocs on no hi són.
Casos als mitjans
20-08-2006
0 Comentaris
1266 Visites

Tejidos Estambril

Innovant en el camp del teixit tècnic

Tejidos Estambril és el gegant espanyol en producció de teixit tècnic per a protecció del treballador (foc, químic, petroquímic, exèrcit, mossos d'esquadra...). Essent pioner en aquest camp, ha invertit en crear una firma de recerca i desenvolupament que li permeti innovar en el camp, fent vestits a mida per clients que després es generalitzen a tot el mercat.
Casos als mitjans
16-07-2006
0 Comentaris
2015 Visites

Tints Mataró

Aportacions tècniques en el camp del tintatge

Tints Mataró és una petita empresa que ofereix serveis de tintatge i que en els últims anys ha aportat una sèrie d'innovacions al mercat com la reducció del temps de tintatge en el mètode tye and dye, la invenció del pehaquímetre, un sistema que li permet estalviar el 50% d'aigua o l'estampat a dues bandes.
Casos als mitjans
10-07-2006
0 Comentaris
2608 Visites

Waldes

Tecnologia làser per millorar el disseny i acurtar terminis de lliurament

La cooperativa Waldes ha afrontat la crisi de la indústria tèxtil apostant per el disseny i acurtant els terminis de lliurament als seus proveïdors. Això ha estat possible gràcies a nous materials com resines o aliatges de zenc, coure i estany, però sobretot a l'adopció de la tecnologia làser, que a més de permetre una definició molt més alta dels gravats, escurça considerablement el temps de treball.
Casos als mitjans
26-06-2006
0 Comentaris
2241 Visites

Tecnobotón

Tecnobotón s'endinsa en el camp de la joieria

Tecnobotón no ha patit els trasbalsos dels últims anys en el sector del tèxtil gràcies a les exportacions. Ara vol aprofitar la seva experiència en el tractament del nacre i l'avantatge de disposar de la garantia d'un bon proveïdor per a expandir les seves línies de producte, sortint del tradicional botó fins a la joieria, passant pels sectors del moble, la sabata o el regal personalitzat.
Casos als mitjans
19-02-2006
0 Comentaris
1249 Visites
Vídeocas
14-04-0001
0 Comentaris
2286 Visites
S'han trobat 466 resultats
de 461 a 466