Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Icar Vision Systems

Innovació tecnològica identificada

Icar va néixer com a spin-off gràcies a la capacitat dels centres tecnològics de transferir tecnologia al mercat. La innovació tecnològica ha permès a l'empresa catalana posicionar-se a nivell mundial a l'hora d'oferir solucions per a la validació de la identitat amb dispositius mòbils.
Cas empresarial
21-03-2016
0 Comentaris
1221 Visites

Axioma Solutions

AXIOMA Solucions innova amb la "R": Recicla, Redueix, Reutilitza

Ignasi Canal i Serra, adjunt a direcció d'AXIOMA Solucions, va explicar que la indústria tèxtil va reaccionar ràpid arran d'un canvi en la normativa europea (UNE EN 13795) que obligava que els teixits de cobertura quirúrgica per a pacients i cirurgians complissin amb unes propietats específiques per ser més asèptics.
Conferència
08-03-2016
0 Comentaris
1346 Visites

Shoulderpod, l'enfocament més professional dels accessoris ‘mobile'

Shoulderpod aposta per la indústria artesana per vendre a tot el món

Shoulderpod ha apostat per innovar en posicionament de producte i per diferenciar-se de la competència amb un procés de producció industrial gairebé artesanal i amb marca ‘Barcelona'. L'empresa catalana s'ha especialitzat en el disseny i la fabricació d'accessoris professionals per a telèfons intel·ligents que permeten treure més rendiment de la càmera del mòbil o utilitzar-la a nivell professional.
Vídeocas
17-02-2016
0 Comentaris
2686 Visites

Wavecontrol, el negoci de les ones

La innovació tecnològica per mesurar camps electromagnètics obre nous mercats a Wavecontrol

Wavecontrol ha aconseguit un avantatge competitiu al mercat internacional gràcies a l'aposta per innovar i desenvolupar tecnologia pròpia d'uns productes molt especialitzats. L'empresa fabrica aparells professionals per mesurar i monitoritzar l'exposició de les persones als camps electromagnètics.
Vídeocas
17-02-2016
0 Comentaris
2123 Visites

Captio

La innovació tecnològica, clau de l'èxit de l'app de gestió de despeses en viatges d'empresa

L'empresa catalana Captio ha aprofitat les investigacions i innovacions desenvolupades conjuntament amb un centre de transferència de tecnologia per comercialitzar una aplicació per a mòbils que permet gestionar les despeses de viatge de les companyies.
Cas empresarial
15-02-2016
0 Comentaris
1232 Visites

Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS)

El CTNS liderarà la major iniciativa mundial de validació dels efectes saludables del suc de taronja

La investigació, valorada en més 500.000 dòlars, està impulsada pel Florida Department of Citrus dels Estats Units.
Cas empresarial
27-01-2016
0 Comentaris
552 Visites

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

La UAB crea una prova que detecta la celiaquia en pocs minuts i de manera senzilla

Anomenat Celifast, el biosensor analitza la sang del pacient en 10 minuts i pot ser utilitzat a la consulta del metge especialista.
Cas empresarial
27-01-2016
0 Comentaris
1244 Visites

Comexi Group

Cap a la impressió sostenible

Comexi Group és una empresa familiar catalana líder en el subministrament de béns d'equipament per a la indústria de la conversió de l'envàs flexible. En un sector amb una forta competència de grans multinacionals, Comexi ha fet de l'aposta per la sostenibilitat, la personalització de la maquinària a les necessitats del client i la proximitat, avantatges competitius.
Cas empresarial
23-12-2015
0 Comentaris
1688 Visites

Hospital Sant Joan de Déu

Aposta per la medicina transfronterera

L'Hospital Sant Joan de Déu és una institució sanitària innovadora especialitzada en infants, adolescents i dones. En un context condicionat per les restriccions pressupostàries i la baixada de la natalitat, l'Hospital ha impulsat un pla estratègic per posicionar-se al món com a referent en medicina transfronterera, sobretot pel que fa a natalitat i medicina infantil d'alta complexitat.
Cas empresarial
23-12-2015
0 Comentaris
1505 Visites

Sintagmia

Creixement a través de la diversificació de negocis

L'origen de Sintagmia és l'empresa Llop – Gestió de l'esport. Als seus inicis oferia serveis de gestió d'equipaments esportius per a administracions públiques. Després d'un període de forta expansió, els ingressos es van estancar i es va apostar pel creixement a través d'adquisicions d'empreses i del desenvolupament de conceptes innovadors.
Cas empresarial
23-12-2015
0 Comentaris
1569 Visites
S'han trobat 471 resultats
de 31 a 40