Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Centre de Desenvolupament de Sensors, Instrumentació i Sistemes (CD6)

L'agent TECNIO CD6 desenvolupa un làser no invasiu que detecta el pols d'un fetus en temps real

El grup de recerca universitari CD6 de la UPC ja ha patentat conjuntament amb l'empresa BCB Electrònica i Control aquest nou sistema basat en l'anàlisi del reg sanguini a través de la fotònica.
Cas empresarial
24-11-2015
0 Comentaris
692 Visites

IRTA - Programa Valtec

El tradicional recuit de drap de l'Empordà es reinventa i s'obre al món

El nou formatge desenvolupat per l'IRTA es conservarà durant mesos sense necessitat de cap tipus d'additiu.
Cas empresarial
20-11-2015
0 Comentaris
412 Visites

Urbiotica

"Empresa nova, producte nou, mercat nou"

Antoni Brey, CEO d'Urbiotica, ens explica, en aquest nou Esmorzar d'Innovació, els eixos en què es basa la gestió d'una empresa que tot just comença a deixar enrere l'etapa de start-up per continuar innovant i mantenint el seu lideratge internacional.
Conferència
01-10-2015
0 Comentaris
759 Visites

Setmana de la Internacionalització 2015

7 receptes d'èxit per innovar internacionalment

Condor, Digital Legends, Metalquimia, Europastry, Zanini, Reig-Jofre i Fluidra, ofereixen les reflexions i testimonis sobre el seu procés de creixement internacional.
Vídeocas
08-09-2015
0 Comentaris
4017 Visites

Áreas

Xavier Torrents: "Innovar és fonamental en un mercat ràpid i exigent"

Xavier Torrents, director d'Innnovació d'Áreas, té clar que innovar ha de ser el pa de cada dia, i mai millor dit, en un context gastronòmic actual on el pa, per exemple, s'enduu bona part de les mirades. I és que a Áreas, la innovació és un factor fonamental per la competitivitat i és clau a l'hora de dissenyar i conceptualitzar nous productes, nous projectes, noves marques, nous layouts i nous sistemes de venta.
Conferència
20-07-2015
0 Comentaris
1023 Visites

IMC Toys

M. A. Fernández: "Que les noves idees t'agafin treballant"

Miguel Ángel Fernández, R&D Manager d'IMC Toys, assegura que aquesta "és una empresa de joguines però no ens passem tot el dia jugant". Fernández ens posa sobre la taula els consells més importants perquè una empresa pugi al carro de la innovació, fruits de la seva trajectòria i experiència en el sector i particularment de la seva experiència a IMC Toys, l'esperit innovador de la qual ha estat determinant per al seu creixement i presència internacional.
Conferència
16-05-2015
0 Comentaris
1216 Visites

ALQVIMIA

Alqvimia

Amb 30 anys d'història, Alqvimia elabora productes d'alta cosmètica, 100% naturals i ecològics. La seva concepció holística de la bellesa i la salut, i l'impuls del seu director creatiu, Idili Lizcano, han convertit Alqvimia en una marca amb gran personalitat i reconeixement arreu del món.
Vídeocas
09-04-2015
0 Comentaris
747 Visites

Alejandro Garçon

director comercial de KH Lloreda

La lògica de la infal·libilitat

A KH Lloreda tenen bon ull per donar amb la fórmula màgica, d'això no hi ha cap mena de dubte. Saben buscar-la, saben trobar-la i es llueixen traient-li el màxim rendiment.

Cas empresarial
09-04-2015
0 Comentaris
1483 Visites

CARINSA

Carinsa

Carinsa, empresa auxiliar del sector de l'alimentació i la cosmètica, compta amb plantes de producció a Catalunya i presència en diversos països. Es tracta d'una companyia d'origen familiar molt centrada en la recerca i el desenvolupament, fet que els ha permès comptar amb un coneixement de gran utilitat per al mercat.
Vídeocas
02-04-2015
0 Comentaris
758 Visites

LAMP LIGHTING

Lamp Lighting

Lamp es dedica al disseny, la fabricació i la comercialització de sistemes d'il·luminació tècnica. La companyia treballa estretament amb arquitectes desenvolupant solucions a mida per a cada projecte i ha firmat obres de gran envergadura arreu del món.
Vídeocas
26-03-2015
0 Comentaris
570 Visites
S'han trobat 459 resultats
de 31 a 40