Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Maier3D

De la fotocopiadora a la impressora 3D

Les empreses estan adaptant els seus departaments d'R+D i innovació per tal de reduir costos i temps en el desenvolupament de productes. El pas següent és traslladar les tecnologies innovadores a les indústries per crear nous processos de fabricació ràpida (just in time) i personalitzar productes de forma massiva. En aquest context, han entrat amb força les tècniques de fabricació additiva. Descobreix el cas de Maier3D, una empresa que ha apostat per la impressió 3D.
Cas empresarial
13-09-2016
0 Comentaris
1012 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D, 3d

BAPP

Millorar les capacitats amb te verd

FontUp és un tractament amb extracte de te verd desenvolupat per Laboratoris Grand Fontaine que millora la funció cognitiva de les persones amb síndrome de Down. Aquest producte nutricional, que ja s'està comercialitzant a les farmàcies, és resultat de la recerca col·laborativa, en innovació i transferència tecnològica, des dels centres de recerca i les universitats cap a l'empresa.
Cas empresarial
26-07-2016
0 Comentaris
927 Visites

Cooltra

Claus per comunicar la innovació a Cooltra

Jordi Tomàs, director de màrqueting de Cooltra, explica com han introduït tecnologies punteres per optimitzar la gestió i el funcionament del servei, quines col·laboracions han estat necessàries perquè el projecte vegi la llum, i en especial, com han plantejat la comunicació del servei com un dels elements clau per al seu èxit.
Conferència
08-07-2016
0 Comentaris
939 Visites

Salgot

Aposta per l'ecoinnovació

Valeri Salgot, director general de l'empresa, i Joan Parareda, responsable d'R+D, expliquen com han finançat els seus projectes d'innovació i la importància de la col·laboració amb altres agents. També presenten el seu darrer projecte basat en l'ecoinnovació, l'Ecogranja Salgot. Amb la granja han obert una nova línia de productes ecològics que els ha permès ampliar mercats i reforçar la imatge i notorietat de la marca.
Conferència
18-05-2016
0 Comentaris
1149 Visites

Fundació Alícia

Receptes innovadores per a una cuina sana

La Fundació Alícia és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina. El nom és el resultat de l'acrònim de les paraules Ali-mentació i Cièn-cia i, precisament, treballa en aquests dos àmbits.
Cas empresarial
19-04-2016
0 Comentaris
2205 Visites

Icar Vision Systems

Innovació tecnològica identificada

Icar va néixer com a spin-off gràcies a la capacitat dels centres tecnològics de transferir tecnologia al mercat. La innovació tecnològica ha permès a l'empresa catalana posicionar-se a nivell mundial a l'hora d'oferir solucions per a la validació de la identitat amb dispositius mòbils.
Cas empresarial
21-03-2016
0 Comentaris
1047 Visites

Axioma Solutions

AXIOMA Solucions innova amb la "R": Recicla, Redueix, Reutilitza

Ignasi Canal i Serra, adjunt a direcció d'AXIOMA Solucions, va explicar que la indústria tèxtil va reaccionar ràpid arran d'un canvi en la normativa europea (UNE EN 13795) que obligava que els teixits de cobertura quirúrgica per a pacients i cirurgians complissin amb unes propietats específiques per ser més asèptics.
Conferència
08-03-2016
0 Comentaris
1057 Visites

Shoulderpod, l'enfocament més professional dels accessoris ‘mobile'

Shoulderpod aposta per la indústria artesana per vendre a tot el món

Shoulderpod ha apostat per innovar en posicionament de producte i per diferenciar-se de la competència amb un procés de producció industrial gairebé artesanal i amb marca ‘Barcelona'. L'empresa catalana s'ha especialitzat en el disseny i la fabricació d'accessoris professionals per a telèfons intel·ligents que permeten treure més rendiment de la càmera del mòbil o utilitzar-la a nivell professional.
Vídeocas
17-02-2016
0 Comentaris
2349 Visites

Wavecontrol, el negoci de les ones

La innovació tecnològica per mesurar camps electromagnètics obre nous mercats a Wavecontrol

Wavecontrol ha aconseguit un avantatge competitiu al mercat internacional gràcies a l'aposta per innovar i desenvolupar tecnologia pròpia d'uns productes molt especialitzats. L'empresa fabrica aparells professionals per mesurar i monitoritzar l'exposició de les persones als camps electromagnètics.
Vídeocas
17-02-2016
0 Comentaris
1867 Visites

Captio

La innovació tecnològica, clau de l'èxit de l'app de gestió de despeses en viatges d'empresa

L'empresa catalana Captio ha aprofitat les investigacions i innovacions desenvolupades conjuntament amb un centre de transferència de tecnologia per comercialitzar una aplicació per a mòbils que permet gestionar les despeses de viatge de les companyies.
Cas empresarial
15-02-2016
0 Comentaris
998 Visites
S'han trobat 466 resultats
de 21 a 30