Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Industrial Sagarra

Industrial Sagarra es reinventa i aposta per l'smart packaging

Envasos que desprenen olor a gespa. Tubs que poden connectar-se amb el mòbil. El sector del packaging avança en la incorporació de noves tecnologies, i l'empresa catalana Industrial Sagarra no es queda enrere.
Vídeocas
20-06-2017
0 Comentaris
1030 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Accent Systems

Track&Go, el dispositiu que evitarà que tornis a perdre la maleta

Trobar l'equipatge perdut és sempre un maldecap per a qualsevol viatger. Per posar-hi remei, Samsonite i l'empresa catalana Accent Systems han desenvolupat Track&Go, un dispositiu basat en la tecnologia IoT que s'adhereix a la teva maleta per controlar-la en tot moment.

Cas empresarial
23-05-2017
0 Comentaris
968 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D

Fluidra Connect

La Internet de les piscines

Fluidra ha llançat recentment al mercat el nou sistema "Fluidra Connect", que es basa en l'aplicació de l'Internet of Things dotant d'intel·ligència les piscines, per poder-la gestionar des del núvol i a través d'una app.
Cas empresarial
12-04-2017
0 Comentaris
789 Visites

Kibuc

L'aposta pel disseny de productes propis

L'empresa del sector del moble Kibuc, amb seu a Cardedeu, ha sabut superar el període d'incertesa econòmica i la forta competència en el sector gràcies al disseny de productes propis i a importants inversions en màrqueting.
Cas empresarial
12-04-2017
0 Comentaris
677 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D, kibuc

Bella Aurora

Construint el futur d'una empresa centenària

Bella Aurora ha estat reconeguda principalment pels seus productes centrats en el tractament de les taques de la pell amb la seva marca centenària del mateix nom.

Cas empresarial
10-04-2017
0 Comentaris
637 Visites

Kiasu

Etiquetes a la roba per geolocalitzar els teus fills

La preocupació dels pares perquè els seus fills es puguin perdre en algun moment, ja sigui en aglomeracions, distraccions o situacions perilloses, té solució en forma d'etiqueta de roba intel·ligent.

Cas empresarial
23-03-2017
0 Comentaris
1437 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D, kiasu

HP

HP, pionera en l'adopció de la tecnologia 3D

HP és una de les multinacionals amb presència més destacada a Catalunya. Situada a Sant Cugat del Vallès, és la seu internacional de la firma per a la impressió 3D i un punt de referència mundial en aquest camp.

Cas empresarial
01-03-2017
0 Comentaris
1509 Visites
Arxivat a:Innovació i R+D, R+D, 3d, hp

3DClick, Bhoreal, Cocoro, Urna Bios i Wefitter

El moment de la veritat amb el crowdfunding

En aquest vídeo, cinc empreses catalanes que han utilitzat el crowdfunding per validar els seus productes ens expliquen què, com i per què van vendre a través d'una plataforma. Descobreix les experiències amb el micromecenatge de 3DClick, Bhoreal, Cocoro, Urna Bios i Wefitter!

Cas empresarial
21-02-2017
0 Comentaris
1377 Visites
Arxivat a:crowdfunding

StayActive

La samarreta intel·ligent que mesura els nivells d'estrès

L'estrès està considerat un dels principals problemes de salut de la Unió Europea, on afecta el 30% dels treballadors. Ara, una samarreta intel·ligent desenvolupada amb la participació d'Eurecat permetrà mesurar fins a quin nivell l'estrès ens afecta en el nostre dia a dia a la feina.

Cas empresarial
21-02-2017
0 Comentaris
901 Visites

DataLong16

DataLong16, el dispositiu viatger

DataLong16 va néixer a l'altell de l'emprenedor Martín Longobuco a Vilanova i la Geltrú. Buscava una solució al control de la temperatura en els transports de mercaderies que són sensibles a la cadena de fred, com els aliments o les vacunes.
Vídeocas
21-02-2017
0 Comentaris
1440 Visites
S'han trobat 474 resultats
de 11 a 20