Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

BAPP

Millorar les capacitats amb te verd

FontUp és un tractament amb extracte de te verd desenvolupat per Laboratoris Grand Fontaine que millora la funció cognitiva de les persones amb síndrome de Down. Aquest producte nutricional, que ja s'està comercialitzant a les farmàcies, és resultat de la recerca col·laborativa, en innovació i transferència tecnològica, des dels centres de recerca i les universitats cap a l'empresa.
Cas empresarial
26-07-2016
0 Comentaris
264 Visites

Cooltra

Claus per comunicar la innovació a Cooltra

Jordi Tomàs, director de màrqueting de Cooltra, explica com han introduït tecnologies punteres per optimitzar la gestió i el funcionament del servei, quines col·laboracions han estat necessàries perquè el projecte vegi la llum, i en especial, com han plantejat la comunicació del servei com un dels elements clau per al seu èxit.
Conferència
08-07-2016
0 Comentaris
366 Visites

Salgot

Aposta per l'ecoinnovació

Valeri Salgot, director general de l'empresa, i Joan Parareda, responsable d'R+D, expliquen com han finançat els seus projectes d'innovació i la importància de la col·laboració amb altres agents. També presenten el seu darrer projecte basat en l'ecoinnovació, l'Ecogranja Salgot. Amb la granja han obert una nova línia de productes ecològics que els ha permès ampliar mercats i reforçar la imatge i notorietat de la marca.
Conferència
18-05-2016
0 Comentaris
665 Visites

Fundació Alícia

Receptes innovadores per a una cuina sana

La Fundació Alícia és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina. El nom és el resultat de l'acrònim de les paraules Ali-mentació i Cièn-cia i, precisament, treballa en aquests dos àmbits.
Cas empresarial
19-04-2016
0 Comentaris
1524 Visites

Icar Vision Systems

Innovació tecnològica identificada

Icar va néixer com a spin-off gràcies a la capacitat dels centres tecnològics de transferir tecnologia al mercat. La innovació tecnològica ha permès a l'empresa catalana posicionar-se a nivell mundial a l'hora d'oferir solucions per a la validació de la identitat amb dispositius mòbils.
Cas empresarial
21-03-2016
0 Comentaris
526 Visites

Axioma Solutions

AXIOMA Solucions innova amb la "R": Recicla, Redueix, Reutilitza

Ignasi Canal i Serra, adjunt a direcció d'AXIOMA Solucions, va explicar que la indústria tèxtil va reaccionar ràpid arran d'un canvi en la normativa europea (UNE EN 13795) que obligava que els teixits de cobertura quirúrgica per a pacients i cirurgians complissin amb unes propietats específiques per ser més asèptics. Com a alternativa a la roba de cotó utilitzada tradicionalment, van aparèixer al mercat dos nous tipus de teixits tècnics: els rebutjables i els reutilitzables (de no cotó). Aquest canvi en el mercat va suposar una amenaça per a AXIOMA Solucions que es dedica a la bugaderia industrial, l'esterilització i la logística integral per al grup Mútua Terrassa.
Conferència
08-03-2016
0 Comentaris
634 Visites

Shoulderpod, l'enfocament més professional dels accessoris ‘mobile'

Shoulderpod aposta per la indústria artesana per vendre a tot el món

Shoulderpod ha apostat per innovar en posicionament de producte i per diferenciar-se de la competència amb un procés de producció industrial gairebé artesanal i amb marca ‘Barcelona'. L'empresa catalana s'ha especialitzat en el disseny i la fabricació d'accessoris professionals per a telèfons intel·ligents que permeten treure més rendiment de la càmera del mòbil o utilitzar-la a nivell professional. Shoulderpod està pensada per al mercat global i s'ha internacionalitzat per tot el món. Apple distribueix els seus accessoris a Europa i al Pròxim Orient, i l'empresa compta amb grans clients de cadenes de televisió, com la britànica BBC o la irlandesa RTE, que utilitzen els seus productes per al moviment mobile journalism. A l'edició 2016 del Mobile World Congress presentaran els nous ginys per convertir l'smarthpone en un equip professional de fotografia i filmació.
Vídeocas
17-02-2016
0 Comentaris
1534 Visites

Wavecontrol, el negoci de les ones

La innovació tecnològica per mesurar camps electromagnètics obre nous mercats a Wavecontrol

Wavecontrol ha aconseguit un avantatge competitiu al mercat internacional gràcies a l'aposta per innovar i desenvolupar tecnologia pròpia d'uns productes molt especialitzats. L'empresa fabrica aparells professionals per mesurar i monitoritzar l'exposició de les persones als camps electromagnètics. Els seus productes estan enfocats, d'una banda, a protegir les persones en l'àmbit de les telecomunicacions, sobretot pel que fa a les antenes de telefonia mòbil; i de l'altra, a oferir seguretat laboral a sectors industrials que també generen camps electromagnètics. Recentment, l'empresa ha aprofitat un canvi legislatiu europeu sobre protecció dels treballadors contra els riscos d'exposició a aquest tipus d'ones per incrementar les vendes internacionals.

Vídeocas
17-02-2016
0 Comentaris
1436 Visites

Captio

La innovació tecnològica, clau de l'èxit de l'app de gestió de despeses en viatges d'empresa

L'empresa catalana Captio ha aprofitat les investigacions i innovacions desenvolupades conjuntament amb un centre de transferència de tecnologia per comercialitzar una aplicació per a mòbils que permet gestionar les despeses de viatge de les companyies.
Cas empresarial
15-02-2016
0 Comentaris
531 Visites

Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS)

El CTNS liderarà la major iniciativa mundial de validació dels efectes saludables del suc de taronja

La investigació, valorada en més 500.000 dòlars, està impulsada pel Florida Department of Citrus dels Estats Units.
Cas empresarial
27-01-2016
0 Comentaris
286 Visites
S'han trobat 405 resultats
de 1 a 10