Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Vinton Cerf

Vinton Cerf: In(3D)ustry, from Needs to Solutions

Els efectes de la difusió de la fabricació additiva es materialitzen amb un increment de la productivitat, un menor impacte ambiental i una nova ordenació de les cadenes de valor. Vinton Cerf, científic nord-americà considerat com un dels pares d'Internet, fa les seves aproximacions a la impressió 3D en aquesta ponència.
Entrevista
13-09-2016
0 Comentaris
1213 Visites

Magí Galindo

Magí Galindo: iniciativa internacional en impressió 3D amb presència a Catalunya

Magí Galindo, expert internacional en el camp de la fabricació additiva i impressió 3D, constata que Catalunya disposa d'un sector tecnològic molt dinàmic i d'un ecosistema d'innovació potent, que li ofereix les condicions adequades per a l'impuls de la fabricació avançada o indústria 4.0, considerada com la quarta revolució industrial.
Entrevista
13-09-2016
0 Comentaris
987 Visites

Jesús Monleón

Entrevista a Jesús Monleón

L'àngel inversor de la xarxa SeedRocket fa de mentor d'emprenedors per accelerar les seves start-ups i donar-los suport i assessorament en matèria de producte i estratègia. Visualitza els seus consells en aquesta entrevista.
Entrevista
28-07-2016
0 Comentaris
815 Visites

Jesús Monleón

Reflexions per a emprenedors i inversors

Consulta les idees força de la ponència de Jesús Monleón durant l'Esmorzar de Finançament del passat 20 de juliol i descarrega't la presentació amb reflexions i recomanacions per a emprenedors i inversors.
Conferència
28-07-2016
0 Comentaris
666 Visites

Alon Lifshitz

Managing Director

Trends in venture capital and the Israeli ecosystem

La ponència d'obertura del Fòrum va anar a càrrec d'Alon Lifshitz, Managing Director de Blumberg Capital, amb una àmplia experiència en inversions en empreses amb alt potencial i un gran coneixement dels mercats tecnològics europeu, japonès i israelià.
Entrevista
27-07-2016
0 Comentaris
1359 Visites

Yolanda Descartín Navés

Mare emprenedora en sèrie

Mom2mom.cat: fer més fàcil la vida a les mares

MOM2MOM és una start-up que ha desenvolupat una plataforma col·laborativa que permet a qualsevol mare trobar el suport d'altres mares que ofereixen serveis de cangurs.
Entrevista
21-07-2016
0 Comentaris
1281 Visites

Guillermo Sanjuan

Cofundador de Pentadom

"Smart building o com fer els edificis més intel·ligents"

PENTADOM és una start-up del Pla Embarca de Start-up Catalonia a la Catalunya Sud. El seu cofundador, Guillermo Sanjuan, és enginyer en Telecomunicacions i sempre s'ha dedicat al sector de la tecnologia i les telecomunicacions. Actualment, realitza funcions de gerència i màrqueting a l'empresa que va fundar amb dos socis més: Pentadom.
Entrevista
06-07-2016
0 Comentaris
838 Visites

Pep Torres

Think out of the box

Pep Torres, creatiu, inventor i fundador del Museu d'Idees i Invents de Barcelona – MIBA, proposa als empresaris pensar diferent, de manera no convencional o des d'una nova perspectiva per canviar el món. En aquesta ponència, l'inventor anima a innovar des de l'acció i la valentia i inspira amb idees creatives.
Conferència
04-07-2016
0 Comentaris
1702 Visites

Adam Sedo

Director de comunicació d'Amazon

Amazon: una oportunitat per a les empreses catalanes

El món digital ha canviat el concepte de frontera. En alguns casos, l'ha difuminat. I del paisatge resultant emergeix un nou mapamundi amb països virtuals com Facebook, Amazon, Google, Twitter o eBay. Coneixem l'exemple d'Amazon, que va fundar-se fa poc més de 20 anys i actualment té més 300 milions d'usuaris actius. O, el que és el mateix, 300 milions de consumidors potencials, disposats a comprar qualsevol mena de producte des de qualsevol racó del món.
Conferència
01-07-2016
0 Comentaris
1867 Visites

Jordi Ordoñez

Director de Màrqueting de Due-Home

Cas d'èxit: Due-Home

Jordi Ordoñez, director de Màrqueting de Due-Home, va conversar amb Adam Sedo, director de comunicació d'Amazon, per presentar el cas de la seva empresa que ja està exportant a tot el món de la mà d'Amazon. Ordoñez va explicar els avantatges que ofereix Amazon a les empreses a l'hora d'internacionalitzar-se.
Conferència
01-07-2016
0 Comentaris
651 Visites
S'han trobat 738 resultats
de 41 a 50