Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Howard Love

Howard Love: un autèntic emprenedor

Crear una start-up.
Treure-la al mercat.
Transformar-la.
Ajustar el model de negoci.
Escalar-la.
Recollir-ne els beneficis.
Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
1131 Visites

Oscar Flores

Made of Genes

Sembla ciència ficció però és una realitat. Ja pots disposar d’aplicacions basades en el teu genoma, arribant a una nova dimensió de la personalització. Aquí tens la conversa que va mantenir amb en Howard Love.


Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
359 Visites

Maria Fernanda

InnoQuant

Descobreix la conversa que va mantenir el ponent amb la CEO i Cofundadora de l’empresa InnoQuant, Maria Fernanda González, dedicada al màrqueting mòbil.


Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
435 Visites

Jordina Arcal

HealthApp

Una aplicació mòbil que neix amb la voluntat d’ajudar a persones amb un trastorn de conducta alimentària. Aquí pots veure la conversa que va mantenir en Howard Love amb la Jordina Arcal, cofundadora d’aquesta start-up.

Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
315 Visites

Guillem Sagué

Entrevista a Guillem Sagué

Guillem Sagué, investment manager de Nauta Capital, ens va explicar en aquest Esmorzar la importància de les mètriques i com es poden millorar.

Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
143 Visites

Joaquim Llorente

Entrevista a Joaquim Llorente

Joaquim, Llorente, Chief Innovation Officer, ens explica en aquesta entrevista com es fa, si ho pot fer qualsevol empresa i quins beneficis n’obté. Coneix com és el model d’innovació de Zobele, els factors imprescindibles per iniciar nous projectes d’innovació, la seva metodologia per fer cocreació i, sobretot, com innovar a través de start-ups.

Conferència
09-11-2016
0 Comentaris
189 Visites

José Antonio Barrena

Entrevista a José Antonio Barrena

José Antonio Barrena, director general de Norgestion, amb més de 15 anys d’experiència en Consultoria i Corporate Finance, va oferir-nos al darrer Esmorzar de Finançament, la seva visió d’expert sobre els avantatges que ofereix el mercat alternatiu i quins són els requisits necessaris per accedir-hi.

Conferència
08-11-2016
0 Comentaris
160 Visites

Luisa Alemany

Entrevista a Luisa Alemany

Especialista en fons de capital risc filantròpic i en emprenedoria social, sap quin és el perfil d'aquests emprenedors i quins són els projectes que sedueixen als inversors. Si vols saber quines especificitats té aquest tipus d'inversió, no et perdis aquesta entrevista.
Entrevista
10-10-2016
0 Comentaris
745 Visites

Luisa Alemany

Reflexions sobre l'emprenedoria social i els inversors de capital risc filantròpic

Consulta les idees força de la ponència de Luisa Alemany que va tenir lloc a l'Esmorzar de Finançament del passat 21 de setembre.
Conferència
10-10-2016
0 Comentaris
382 Visites

Genís Roca

President de RocaSalvatella

Reptes i oportunitats de la indústria 4.0

L'expert en transformació digital, Genís Roca, analitza en aquesta conferència els principals factors, reptes i oportunitats que les empreses de qualsevol sector hauran de fer front dins el paradigma de la nova "Indústria 4.0".
Conferència
30-09-2016
0 Comentaris
2100 Visites
S'han trobat 750 resultats
de 41 a 50