Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Oriol Sans

Director de la Unitat de Finançament ,  ACCIÓ

Sóc una pime, quan puc sortir a borsa?

Un model de negoci consolidat i una bona situació financera són alguns dels requisits previs d'una petita empresa que es planteja començar a cotitzar als mercats de valors.

Entrevista
20-04-2017
0 Comentaris
296 Visites
Arxivat a:borsa, finançament, mab

Pere Baulenas

Director de Desenvolupament de Negocis ,  Clear Channel

Clear Channel, publicitat exterior sense límits

Pere Baulenas, director de Desenvolupament de Negocis de Clear Channel Espanya, explica en aquest vídeo quins són els pilars de la innovació per a l'empresa.
Conferència
05-04-2017
0 Comentaris
1052 Visites

Victoriano Peralta

Conseller delegat de VenturCap

"L'emprenedor ha de pensar més en vendes i menys en producte"

Victoriano Peralta diu que en una reunió amb emprenedors, "si no es parla de vendes, m'aixeco i me'n vaig". El conseller delegat de VenturCap, fons de capital risc amb una trajectòria inversora de 15 anys, creu que els emprenedors "valoren massa el producte que han desenvolupat, enlloc de pensar en com col·locar-lo al mercat".

Entrevista
20-03-2017
0 Comentaris
2142 Visites

Frederic Subirats

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Bogotà

Colòmbia fa de hub per a la regió andina i és un bon punt per atacar els mercats de Llatinoamèrica

El director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Bogotà, Frederic Subirats, explica en aquesta entrevista que Colòmbia és un mercat que es troba actualment en una fase de transformació productiva i demanda tecnologia. La seva situació geogràfica és estratègica per abastar diferents mercats de Llatinoamèrica.
Entrevista
20-03-2017
0 Comentaris
435 Visites

Horacio Babini

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Buenos Aires

L'obertura econòmica de l'Argentina suposa oportunitats en la modernització i digitalització de l'estat

A l'Argentina hi ha actualment més de 200 empreses catalanes implantades, des de grans firmes fins a pimes. L'estreta relació entre Catalunya i Argentina es fa evident en el fet que és el segon país, després de França, on hi ha més catalans instal·lats. El director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Buenos Aires, Horacio Babini, detalla els sectors amb més oportunitats que presenta el país sud-americà.
Entrevista
20-03-2017
0 Comentaris
407 Visites

Gabriela Gándara

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mèxic DF

El sectors més forts a Mèxic són l'industrial, l'automoció i els que impliquen innovació en tecnologia

Gabriela Gándara, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mèxic DF, ens dóna a conèixer quins són els principals sectors amb més oportunitats per a les empreses catalanes al país. Algunes companyies opten per implantar-se a Mèxic per produir i comercialitzar in situ.
Entrevista
08-03-2017
0 Comentaris
554 Visites

Florence Hiard

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Accra

L'Àfrica Occidental i Central és una de les principals zones receptores de fons multilaterals

Florence Hiard, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Accra, ens presenta les oportunitats de negoci per a les empreses catalanes a la zona i com els fons multilaterals són un recurs important per treballar amb socis locals. L'oficina cobreix els mercats de Ghana, Nigèria, Costa d'Ivori, Senegal i Camerun.
Entrevista
15-02-2017
0 Comentaris
762 Visites

Jordi Santacana

Entrevista a Jordi Santacana

Jordi Santacana, CEO de BCN Drone Center, explica en aquesta entrevista com han desenvolupat tecnologia pròpia i aplicacions punteres per a drons, com ha estat la llarga trajectòria de l'empresa en un sector que ha esclatat fa poc, i quin és el seu mètode d'innovació.

Conferència
01-02-2017
0 Comentaris
417 Visites

Artur Costa

President del clúster Packaging i director general de Paymsa (Grup Carinsa).

Estratègia 4.0: Clúster Packaging

Segons el president del clúster Packaging, només hi ha 12 empreses a tot Catalunya que mantenen la mateixa activitat mercantil de quan es van fundar. Estem davant la 4a revolució industrial i ara ens cal re-formular fins i tot el que està funcionant en els nostres negocis.

Conferència
24-01-2017
0 Comentaris
844 Visites

Xavier Monzó

President del clúster Digital

Estratègia 4.0: Clúster Digital

El president del clúster Digital ens planteja la revolució 4.0 com un repte per a tots els perfils professionals citant una frase que ja va utilitzar l'any 1991 Warren G. Benis: "La indústria del futur tindrà només 2 empleats i una màquina. Els empleats seran una persona i un gos. La persona s'encarregarà de tenir cura del gos i el gos tindrà cura que la persona no toqui la màquina".

Conferència
24-01-2017
0 Comentaris
548 Visites
S'han trobat 765 resultats
de 31 a 40