Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Oscar Flores

Made of Genes

Sembla ciència ficció però és una realitat. Ja pots disposar d’aplicacions basades en el teu genoma, arribant a una nova dimensió de la personalització. Aquí tens la conversa que va mantenir amb en Howard Love.


Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
300 Visites

Maria Fernanda

InnoQuant

Descobreix la conversa que va mantenir el ponent amb la CEO i Cofundadora de l’empresa InnoQuant, Maria Fernanda González, dedicada al màrqueting mòbil.


Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
403 Visites

Jordina Arcal

HealthApp

Una aplicació mòbil que neix amb la voluntat d’ajudar a persones amb un trastorn de conducta alimentària. Aquí pots veure la conversa que va mantenir en Howard Love amb la Jordina Arcal, cofundadora d’aquesta start-up.

Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
281 Visites

Guillem Sagué

Entrevista a Guillem Sagué

Guillem Sagué, investment manager de Nauta Capital, ens va explicar en aquest Esmorzar la importància de les mètriques i com es poden millorar.

Conferència
30-11-2016
0 Comentaris
122 Visites

Joaquim Llorente

Entrevista a Joaquim Llorente

Joaquim, Llorente, Chief Innovation Officer, ens explica en aquesta entrevista com es fa, si ho pot fer qualsevol empresa i quins beneficis n’obté. Coneix com és el model d’innovació de Zobele, els factors imprescindibles per iniciar nous projectes d’innovació, la seva metodologia per fer cocreació i, sobretot, com innovar a través de start-ups.

Conferència
09-11-2016
0 Comentaris
149 Visites

José Antonio Barrena

Entrevista a José Antonio Barrena

José Antonio Barrena, director general de Norgestion, amb més de 15 anys d’experiència en Consultoria i Corporate Finance, va oferir-nos al darrer Esmorzar de Finançament, la seva visió d’expert sobre els avantatges que ofereix el mercat alternatiu i quins són els requisits necessaris per accedir-hi.

Conferència
08-11-2016
0 Comentaris
126 Visites

Luisa Alemany

Entrevista a Luisa Alemany

Especialista en fons de capital risc filantròpic i en emprenedoria social, sap quin és el perfil d'aquests emprenedors i quins són els projectes que sedueixen als inversors. Si vols saber quines especificitats té aquest tipus d'inversió, no et perdis aquesta entrevista.
Entrevista
10-10-2016
0 Comentaris
692 Visites

Luisa Alemany

Reflexions sobre l'emprenedoria social i els inversors de capital risc filantròpic

Consulta les idees força de la ponència de Luisa Alemany que va tenir lloc a l'Esmorzar de Finançament del passat 21 de setembre.
Conferència
10-10-2016
0 Comentaris
334 Visites

Genís Roca

President de RocaSalvatella

Reptes i oportunitats de la indústria 4.0

L'expert en transformació digital, Genís Roca, analitza en aquesta conferència els principals factors, reptes i oportunitats que les empreses de qualsevol sector hauran de fer front dins el paradigma de la nova "Indústria 4.0".
Conferència
30-09-2016
0 Comentaris
1942 Visites

Jaume Homs

HP Iberia Sales Manager

"L'era de la Transformació 3D canviarà radicalment la manera de dissenyar i produir els objectes"

HP és un dels principals protagonistes de la revolució 3D. Sigui per ambició innovadora, sigui per esperit de supervivència, saben que la impressió 3D transformarà el seu sector i, de pas, modificarà molts models de negoci que ni s'ho imaginen. Parlem amb Jaume Homs sobre alguns dels seus actuals reptes i oportunitats.
Entrevista
29-09-2016
0 Comentaris
1314 Visites
S'han trobat 738 resultats
de 31 a 40