Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Ana Coelho

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Brussel·les

Si l'empresa catalana ven els seus productes, serveis o tecnologies a Bèlgica, podrà vendre a la resta d'Europa del nord

Anna Coelho, directora de l'oficina de Comerç i Inversions de Catalunya a Brussel.les des de l'any 2003, ens parla del mercat del Benelux i el seu elevat poder de compra, així com dels sectors que generen més oportunitats per a l'empresa catalana ara mateix.
Entrevista
07-09-2017
0 Comentaris
314 Visites

Marc Gràcia

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Boston

Boston és un ecosistema molt interessant per a les empreses que volen col.laborar en recerca i desenvolupament amb els millors del món

Marc Gràcia, director de l'oficina de Comerç i Inversions de Catalunya a Boston ens explica perquè Boston és conegut a nivell mundial com un hub de talent que atrau una gran quantitat d'inversió privada i venture capital a la zona.
Entrevista
07-09-2017
0 Comentaris
238 Visites

Jordi Maluquer

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Singapur

Singapur està considerada l'smart city número 1 del món

Jordi Maluquer, director de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Singapur, hi treballa des de fa 20 anys i amb el seu profund coneixement de la regió, ens parla en aquesta vídeo-entrevista dels sectors més interessant per a l'empresa catalana al seu país, i sobretot a Singapur, que actua com a hub regional de negocis al sud-est asiàtic.
Entrevista
07-09-2017
0 Comentaris
276 Visites

Mar Pérez

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Tel-Aviv

Israel és una oportunitat per a les empreses catalanes que cerquen tecnologia o proveïdors tecnològics per afrontar tercers mercats conjuntament

Mar Pérez, directora de l'oficina de Comerç i Inversions a Tel-Aviv ens parla d'una economia forta i resistent, que durant els darrers 15 anys ha tingut un creixement ininterromput del seu PIB i on la taxa d'atur està actualment al voltant del 5%. Malgrat la situació geopolítica, Israel és una de les economies més segures i més fortes del món.
Entrevista
04-09-2017
0 Comentaris
277 Visites

Clara Barreneche

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York

Els Estats Units tenen més de 300 milions de potencials consumidors

Clara Barreneche, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York, ens dóna les claus per entrar a un mercat sofisticat i fragmentat com el dels Estats Units, on hi ha oportunitats per a empreses catalanes, com és el cas d'èxit de Grífols.
Entrevista
30-08-2017
0 Comentaris
197 Visites

Geneviève Abbott

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mont-real

L'acord de lliure comerç entre la UE i el Canadà podria suposar l'eliminació dels aranzels

Geneviève Abbott, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mont-real, assegura que la recent signatura de l'acord de lliure comerç entre la Unió Europea i el Canadà suposarà una oportunitat per a les empreses catalanes a l'hora de fer negocis ja que podria suposar una baixada dels aranzels a zero.
Entrevista
30-08-2017
0 Comentaris
236 Visites

Jacob Duus

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen

Dinamarca ofereix possibilitats de cooperació en R+D

Jacob Duus, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen, analitza el mercat danès enfocat a centres logístics i desenvolupadors de producte. En aquest sentit, les empreses catalanes poden trobar oportunitats de cooperació en recerca i desenvolupament, com ja estan fent Comsa, que participa en dos projectes importants d'infraestructures, o Almirall, que ha signat un acord amb una multinacional danesa.
Entrevista
30-08-2017
0 Comentaris
457 Visites

Gemma Puig

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sydney

Austràlia presenta oportunitats en el sector de les infraestructures

Gemma Puig, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sydney, presenta algunes oportunitats del mercat australià per a les empreses catalanes, especialment en el sector de les infraestructures.
Entrevista
30-08-2017
0 Comentaris
264 Visites

Ignacio Díez

Managing partner de Trea Direct Lending

"El direct lending és un préstec ideal per a empreses industrials que volen finançar-se a mig-llarg termini"

Ignacio Díez, managing partner a Trea Direct Lending i amb més de 13 anys d'experiència en private equity, estructuració de crèdit i direct lending, ens explica en aquesta entrevista quin és el paper del direct lending en el sistema de finançament, què pot finançar i com pot ajudar a les empreses.

Entrevista
26-07-2017
0 Comentaris
782 Visites

Yoram Wijngaarde

Fundador ,  Dealroom.co

Is it morning in European tech?

Durant la conferència inaugural del Fòrum d'Inversió, Yoram Wijngaarde, fundador de Dealroom.co –la base de dades més extensa d'operacions de capital risc a Europa–, va aportar dades del capital aixecat per les empreses del país l'any 2016, que van sumar 3,4 bilions d'euros.
Entrevista
19-07-2017
0 Comentaris
563 Visites
S'han trobat 778 resultats
de 21 a 30