Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Neus Sabaté

co-founder & scientific advisor de Fuelium

La ciència que crea ocupació

Aconseguir que Catalunya sigui un hub d'emprenedoria de referència internacional també passa per aprofitar la qualitat de la ciència i la recerca del país. És aquí on treballa Neus Sabaté, co-founder i scientific advisor de Fuelium. "Abans si acabaves un doctorat només podies aspirar a fer recerca pública", constata. Projectes com el seu contribueixen a revertir aquesta realitat.
Conferència
02-11-2017
0 Comentaris
229 Visites

Miquel Martí

CEO de Barcelona Tech City

Barcelona Tech City, l'ànima de l'ecosistema emprenedor

Unir esforços per posar Barcelona al mapa de l'emprenedoria és una de les raons del naixement de Barcelona Tech City. El seu CEO, Miquel Martí, explica en el Be Connected. Join the Hub 2017 la necessitat de superar una primera fase d'activació per passar a la de creixement, de la qual el talent i el coneixement n'han de ser els motors..
Conferència
02-11-2017
0 Comentaris
189 Visites

Xavier Castells

Director financer d'InKemia IUCT Group i inversor privat acreditat de l'European Investment Fund

Els 6 dubtes abans de sortir a borsa

Xavier Castells, director financer d'InKemia IUCT Group i inversor privat acreditat de l'European Investment Fund, aclareix els dubtes bàsics que pot tenir qualsevol empresa a l'hora de decidir finançar-se als mercats alternatius. A través de l'experiència al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) d'InKemia, descobrim quin és el millor moment per plantejar-s'ho, les opcions existents i quant de temps i diners hi haurem de dedicar.

Conferència
20-10-2017
0 Comentaris
415 Visites

Elena Palaguina

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Moscou

El perfil tradicional de l'importador-distribuïdor es canvia per una empresa logística que s'encarrega del transport, duanes, magatzem i distribució

Elena Palaguina, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Moscou, coneix olt bé el mercat català i porta des de l'any 2000 a l'oficina de Moscou. Ens dona en aquesta entrevista la seva visió experta del mercat rus. L'oficina cobreix també els mercats d'Ucraïna, Bielorússia i el Kazahstán.
Entrevista
26-09-2017
0 Comentaris
155 Visites

Lluís Polo

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Milà

El parc de la maquinària italiana, degut a la crisi de 2007 i 2008 ha quedat obsolet, això representa una bona oportunitat per a l'empresa catalana

Lluís Polo, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Milà, comparteix en aquesta entrevista la seva àmplia experiència en relacions comercials entre Itàlia i Catalunya i ens dona algunes claus d'èxit per a l'empresa catalana a l'hora de treure profit de les oportunitats que ens presenta aquest mercat amb el que compartim moltes característiques.
Entrevista
26-09-2017
0 Comentaris
140 Visites

Sergi Mata

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Washinngton DC

Washington és la seu de bancs multilaterals, com el World Bank o el Banc Interamericà

Sergi Mata, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Washington, ens dona la seva visió experta de les oportunitats del seu mercat per a les empreses catalanes, sobretot en projectes dels organismes multilaterals que hi tenen la seu.
Entrevista
26-09-2017
0 Comentaris
121 Visites

Jan Mi Baek

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Seül

Els coreans són consumidors exigents i ben informats, disposats a pagar el valor corresponent

Jan Mi Baek, directora de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Seül té un gran coneixement de les relacions comercials de Catalunya amb Corea i del mercat coreà en particular, ens explica en aquesta entrevista algunes particularitats dels consumidors i les empreses coreanes.
Entrevista
22-09-2017
0 Comentaris
125 Visites

Anselm Bossacoma

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Silicon Valley

A Silicon Valley es viu i es valora molt la disrupció

Anselm Bossacoma, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Silicon Valley, fa 15 any que treballa en aquesta oficina i més que coneix aquest mercat de la Costa Oest. Ens explica que les empreses que volen fer negoci allà han de tenir una presencia primer haurien de provar-ho, testejar el seu producte o servei en aquest mercat tant competitiu.
Entrevista
22-09-2017
0 Comentaris
113 Visites

Oriol Juncosa

Cofundador i Managing Partner ,  Encomenda Smart Capital

5 claus per aixecar capital risc internacional

El capital risc internacional ha representat més del 60% de la inversió estrangera a Catalunya els darrers tres anys, on ha ofert entre 70 i 250 milions d'euros anuals. Però per aconseguir que aquest capital entri a l'empresa cal estar preparat. Oriol Juncosa, cofundador i Managing Partner d'Encomenda Smart Capital, dóna 5 claus en un dels Esmorzars de Finançament d'ACCIÓ.

Conferència
21-09-2017
0 Comentaris
8 Visites

Salvador Esteve

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Lima

Perú és un país importador

Salvador Esteve, director de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Lima, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes en aquella zona i fa una descripció dels sectors més interessants per fer negoci al Perú.
Entrevista
08-09-2017
0 Comentaris
280 Visites
S'han trobat 778 resultats
de 11 a 20