Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial 
T'apropem l'experiència i la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Clara Barreneche

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York

Els Estats Units tenen més de 300 milions de potencials consumidors

Clara Barreneche, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York, ens dóna les claus per entrar a un mercat sofisticat i fragmentat com el dels Estats Units, on hi ha oportunitats per a empreses catalanes, com és el cas d'èxit de Grífols.
Entrevista
30-08-2017
0 Comentaris
145 Visites

Geneviève Abbott

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mont-real

L'acord de lliure comerç entre la UE i el Canadà podria suposar l'eliminació dels aranzels

Geneviève Abbott, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mont-real, assegura que la recent signatura de l'acord de lliure comerç entre la Unió Europea i el Canadà suposarà una oportunitat per a les empreses catalanes a l'hora de fer negocis ja que podria suposar una baixada dels aranzels a zero.
Entrevista
30-08-2017
0 Comentaris
189 Visites

Jacob Duus

Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen

Dinamarca ofereix possibilitats de cooperació en R+D

Jacob Duus, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen, analitza el mercat danès enfocat a centres logístics i desenvolupadors de producte. En aquest sentit, les empreses catalanes poden trobar oportunitats de cooperació en recerca i desenvolupament, com ja estan fent Comsa, que participa en dos projectes importants d'infraestructures, o Almirall, que ha signat un acord amb una multinacional danesa.
Entrevista
30-08-2017
0 Comentaris
292 Visites

Gemma Puig

Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sydney

Austràlia presenta oportunitats en el sector de les infraestructures

Gemma Puig, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sydney, presenta algunes oportunitats del mercat australià per a les empreses catalanes, especialment en el sector de les infraestructures.
Entrevista
30-08-2017
0 Comentaris
190 Visites

Ignacio Díez

Managing partner de Trea Direct Lending

"El direct lending és un préstec ideal per a empreses industrials que volen finançar-se a mig-llarg termini"

Ignacio Díez, managing partner a Trea Direct Lending i amb més de 13 anys d'experiència en private equity, estructuració de crèdit i direct lending, ens explica en aquesta entrevista quin és el paper del direct lending en el sistema de finançament, què pot finançar i com pot ajudar a les empreses.

Entrevista
26-07-2017
0 Comentaris
612 Visites

Yoram Wijngaarde

Fundador ,  Dealroom.co

Is it morning in European tech?

Durant la conferència inaugural del Fòrum d'Inversió, Yoram Wijngaarde, fundador de Dealroom.co –la base de dades més extensa d'operacions de capital risc a Europa–, va aportar dades del capital aixecat per les empreses del país l'any 2016, que van sumar 3,4 bilions d'euros.
Entrevista
19-07-2017
0 Comentaris
440 Visites

Raül Aragonés i David Comellas

AEInnova

AEInnova, Premi Fòrum d'Inversió

AEInnova (Alternativa Energy Innovations) ha estat l’empresa guanyadora del Premi Fòrum d’Inversió 2017 per la tecnologia que ha creat i que aprofita la calor residual que genera la indústria, convertint-la en energia elèctrica retornable a la xarxa.
Entrevista
19-07-2017
0 Comentaris
949 Visites

Josep Mitjà i Jacinto Roca

Wuaki TV

Josep Mitjà i Jacinto Roca, Premi a la Trajectòria Emprenedora

En l’edició d’enguany es va lliurar a Jacinto Roca i Josep Mitjà, cofundadors de Wuaki TV –ara Rakuten TV– el Premi a la Trajectòria Emprenedora que s’atorga als emprenedors d’una empresa de màxim 10 anys de vida que hagi tingut una trajectòria de creixement reconeguda.
Entrevista
19-07-2017
0 Comentaris
177 Visites

XXII Fòrum d'Inversió

Descobreix en aquest vídeo resum com va ser la 22a edició del Fòrum d'Inversió en què es van presentar en format elevator pitch d’un minut els 21 millors projectes empresarials.
Entrevista
19-07-2017
0 Comentaris
767 Visites

Oriol Sans

Director de l'Àrea de Finançament d'ACCIÓ

4 alternatives per finançar el teu projecte sense passar pel banc

La secció del Telenotícies Vespre ‘Els Diners’ de TV3 ha dedicat aquesta setmana les seves càpsules televisives d’actualitat econòmica a presentar 4 tipus de finançament alternatiu per a projectes empresarials.
Casos als mitjans
06-07-2017
0 Comentaris
628 Visites
S'han trobat 764 resultats
de 11 a 20